Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιο πρόσωπο - έκπληξη "κινεί τα νήματα" στον Ήρα!!! (ποιον επέλεξε ο Δρακόπουλος για να μαζεύει το χρήμα...)

Ο Θοδωρής Δρακόπουλος του Ηρακλέως, όπως θα γνωρίζετε, ζήτησε την ενεργή συμμετοχή του κόσμου μέσω αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ στη νέα προσπάθεια της ομάδας να σταθεί στην Α1...
Δίπλα του στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε ο Νίκος Κασιμάτης, ο οποίος είναι ο οικονομικός σύμβουλος και φαίνεται ότι θα κρατάει τη... βαλίτσα με τον χρήμα του Ήρα, όπως θα έλεγε και ο περίφημος Κούσης.

Ποιος είναι ο Νίκος Κασιμάτης; Μεταξύ μας, το μόνο Κασιμάτη εκ Θεσσαλονίκης που γνωρίζουμε είναι αυτός:


  • Που καταλαμβάνει μακράν την πρώτη θέση στη λίστα μεταξύ των οφειλετών του δημοσίου με ποσό που φτάνει τα 950 εκατομμύρια ευρώ (κεφάλαιο και προσαυξήσεις)!!!
  • Που σε βάρος του εκκρεμούσαν δεκάδες καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 504 χρόνων για φοροδιαφυγή μέσω της μεθόδου των εικονικών τιμολογίων!!!
  • Που πλέον είναι ελεύθερος, καθ' ότι αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Διαβατών με βάση τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου Παρασκευόπουλου, ενώ η οφειλή του προς το Δημόσιο έχει διαγραφεί ως «ανεπίδεκτη είσπραξης».
Φανταζόμαστε ότι ο ένας Νίκος Κασιμάτης δεν έχει σχέση με τον άλλο...
Ποιο πρόσωπο - έκπληξη "κινεί τα νήματα" στον Ήρα!!! (ποιον επέλεξε ο Δρακόπουλος για να μαζεύει το χρήμα...) Reviewed by THE REFEREES on 9:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.