Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο "τσεκουράτος" Μιχέλης περνάει στην αντεπίθεση!!! (αχώνευτη η επίθεση από Νικολόπουλο...)

Ως στρατιωτικός, που τα λέει πότε - πότε "τσεκουράτα", ο Δημήτρης Μιχέλης δεν πρόκειται να περάσει στα ψιλά τα όσα είπε ο πρόεδρος της ένωσης, Νίκος Νικολόπουλος...
Οι δημόσιοι χαρακτηρισμοί του παράγοντα ως ιντριγκαδόρου δεν χωνεύονται εύκολα και δεν πρόκειται να τους αφήσουν να περάσουν έτσι. Και καλά θα κάνει, μεταξύ μας, διότι δεν μπορεί να ακούγεται ότι ο Μιχέλης "ζει και αναπνέει" για την ίντριγκα.

Ο σύνδεσμος πρέπει να μπει μπροστά και να στραφεί εναντίον του Νικολόπουλου για τα όσα είπε, έχοντας τη βοήθεια της ΟΔΚΕ, η οποία παρακολουθεί το θέμα. Τον προσέβαλε ως πρόεδρο του συνδέσμου αλλά και ως άνθρωπο και θα γίνουν όλες οι κατάλληλες κινήσεις με στόχο να διορθωθούν. Γιατί:


  • Τον χαρακτηρίζει ιντριγκαδόρο από κούνια, καθώς λέει ότι ζει κι αναπνέει για την ίντριγκα...

  • Τον κατηγορεί ότι έχει παιδιά και αποπαίδια στον σύνδεσμο, κάτι που είναι απόλυτα μεμπτό για έναν πρόεδρο...

  • Του λέει ότι τορπιλίζει κάθε προσπάθεια συνεργασίας και ομαλότητας με την ένωση...

  •  Ξεκαθαρίζει ότι όσο είναι πρόεδρος δεν θα αλλάξει η κατάσταση...

  • Επισημαίνει ότι κάνει κακό σε όσους ρέφερις δεν είναι στο περίγυρό του...



"Φαρμάκι" έσταξε ο Νίκος Νικολόπουλος για τον πρόεδρο του συνδέσμου Θράκης. Αναμένουμε λοιπόν, τις ενέργειες του "τσεκουράτου" Μιχέλη, του ανθρώπου που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, του προέδρου που κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για το καλό των συναδέλφων του. 

Χαρ. Καραμανλής


ΥΓ. Για όσους δεν θυμούνται τι είπε ο Νικολόπουλος:

Η σχέση μας με τον Σύνδεσμο Θράκης, θέλουμε να είναι εφάμιλλη της σχέσης που έχουμε με τους άλλους δύο Συνδέσμους, αυτούς της Ανατολικής Μακεδονίας και των Σερρών. Δυστυχώς οι ιδιαιτερότητες του προέδρου του Συνδέσμου Θράκης την εμποδίζουν και πεποίθηση μου είναι ότι αυτό δεν πρόκειται να εκλείψει όσο θα είναι ο ίδιος πρόεδρος, ο οποίος κατά την ταπεινή μου άποψη ζει και αναπνέει για την ίντριγκα. Πάντως εκτίμηση μου είναι ότι περισσότερο κακό κάνει στους διαιτητές του Συνδέσμου του, εκτός αυτών βέβαια που φροντίζει περισσότερο, παρά στην Ένωση.
Ο "τσεκουράτος" Μιχέλης περνάει στην αντεπίθεση!!! (αχώνευτη η επίθεση από Νικολόπουλο...) Reviewed by THE REFEREES on 11:53 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.