Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλο το παρασκήνιο για τη σύμβαση ΕΡΤ - Λίγκας!!! (οι κινήσεις του Γαλατσό για την επόμενη μέρα...)

Ένα από τα πιο βασικά σημεία της λίγκας είναι η σύμβαση που έχει υπογράψει με την ΕΡΤ, η νέα διοίκηση (Ζούλας, Γαμπρίτσιος) της οποίας δεν έχει δείξει τις διαθέσεις της...

Η συνάντηση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου με Λευτέρη Αυγενάκη έγινε σε κλίμα συνεργασίας, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να διαβεβαιώνει τον πρόεδρο ότι η υπογεγραμμένη σύμβαση της Λίγκας για τα δικαιώματα του επόμενου  Πρωταθλήματος με την ΕΡΤ θα τηρηθεί κανονικά και χωρίς τροποποιήσεις.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κατέθεσε στον υφυπουργό υπόμνημα με τις νομοθετικές αλλαγές που προτείνει η Λίγκα ενόψει της διαδικασίας της κατάθεσης νέου αθλητικού νομοσχεδίου και στις οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται η μείωση των φορολογικών συντελεστών των συμβολαίων, η μείωση του ΦΠΑ στα εισιτήρια, η απαγόρευση αλλαγής ΑΦΜ ΚΑΕ, θέματα εμπορικών χρήσεων των ΚΑΕ κ.ο.κ.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έδειξε πολύ θετική διάθεση να ασχοληθεί με τα ζητήματα του επαγγελματικού μπάσκετ, ενώ ενημερώθηκε από τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο για την εκδήλωση παρουσίασης του Πρωταθλήματος που θα γίνει λίγο πριν το τζάμπολ της Basket League, που είναι προγραμματισμένο για τις 28 Σεπτεμβρίου.


Όλο το παρασκήνιο για τη σύμβαση ΕΡΤ - Λίγκας!!! (οι κινήσεις του Γαλατσό για την επόμενη μέρα...) Reviewed by THE REFEREES on 10:36 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.