Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλο το παρασκήνιο: Τι ειπώθηκε στη συνάντηση ΕΟΚ - Κόροιβου!!! (που μπλοκάρει το θέμα...)

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας δεν αφήνει το θέμα της ανόδου και προσπαθεί να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση...
Γι' αυτό και μόλις έμαθε την απίστευτη κίνηση να κλείσει χορηγό αλλά να ξεκινήσει την ίδρυση ΚΑΕ η Λάρισα, ο Χρήστος Λαγός πήρε αλά μπρατσέτα τόσο τον Μιχάλη Κατρίνη, βουλευτή Ηλείας με το ΚΙΝΑΛ, όσο και τον νέο δήμαρχο Ιωάννη Λυμπέρη και πήγαν στην ΕΟΚ. 

Είχαν συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, στον οποίο παρέδωσαν και το έγγραφο σύμφωνα με το οποίο η κυπριακο-αμερικάνικη εταιρία real estate με έδρα το Λος Άντζελες πρόκειται να βοηθήσει τον σύλλογο στην Α1.

Μόνο που δεν εμφανίστηκαν στα γραφεία της ΕΟΚ οι χρηματοδότες αλλά μόνο ο βουλευτής και ο νέος δήμαρχος.

Τα ερωτήματα που τέθηκαν περί χρημάτων δεν απαντήθηκαν... Οι επενδυτές άλλωστε, φέρεται να έχουν συγκεκριμένο project αλλά και να αγόρασαν έκταση 320 στρεμμάτων, πιθανότατα στην περιοχή Αρχ. Ήλιδας... Αλλά μέχρι στιγμής, δεν αποδεικνύεται ούτε η αγορά, αλλά ούτε η επένδυση.

Στα λόγια λέγεται ότι η επένδυση θα έχει χρονικό ορίζοντα μέχρι το 2024, είναι της τάξης των 200.000.000 ευρώ και θα βοηθήσουν οικονομικά τον Κόροιβο. Ο Σάκης Κάτζος ανέφερε ότι δεν έχει κάνει πρόταση αγοράς της ομάδας, αλλά έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του Κοροίβου και απλά θα έχει στο Δ.Σ. δύο-τρεις ανθρώπους για να έχουν γνώση των ενεργειών της ομάδας.
Όλο το παρασκήνιο: Τι ειπώθηκε στη συνάντηση ΕΟΚ - Κόροιβου!!! (που μπλοκάρει το θέμα...) Reviewed by THE REFEREES on 3:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.