Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Γκρ. Ρασπούτιν επιβεβαιώθηκε και πάλι: Η μπασκετική κίνηση Γιαννακόπουλου και το μεγαλείο του Πανιωνίου...

Ήταν πριν από δύο μήνες όταν έγραφα φόρα - παρτίδα: Ο Γκρ. Ρασπούτιν σε μεγάλα κέφια: Η χορηγία του Τράκη, το κοκαλάκι της νυχτερίδας του Αλέξανδρου κι άλλα πολλά αποκλειστικά...


>> Τι είχα πει; "Τώρα η καραμέλα από τα σάιτς είναι.... φεύγει η betshop.... Φεύγουν και τα 800 χιλιάρικα και τώρα, τι θα γίνει στην Α1!!! Η απόλυτη καταστροφή... Ο Τράκης θα δώσει ένα μιλιόνι και βάλε, αν φύγει η betshop.... Και οι ομάδες θα πάρουν παραπάνω απ' αυτά που περίμεναν. Κοντά στα 1,2 θα είναι, όπως λέγεται εντός του ΕΣΑΚΕ".

>> Το ξεχάσατε, βρε μπαγάσηδες; Όταν κανείς δεν έλεγε τίποτα, βγήκα και το αποκάλυψα: Τράκης και ξερό ψωμί...

>> Σύμφωνα με το Secret, των Παραπολιτικών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αν και ο 
Παναθηναϊκός έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Cosmote, έχει αναλάβει πρωτοβουλία για κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά των αγώνων της Basket League.

>> Προς την κατεύθυνση αυτή  ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κινείται προς το να κλείσει μια συμφωνία που θα καλύψει το σύνολο των ομάδων.

>> Ντα, παίδες, ντα...

>> Πάμε πιο κάτω: Με τον Πανιώνιο σας τα είπα: Ο Χριστοδουλό τους άφησε να ξεφτιλίζονται. Και τώρα περιμένει τις υποσχέσεις όλων αυτών που "έπεσαν να τον φάνε".

>> Ποιοι έκαναν δηλώσεις ότι ο Πανιώνιος πρέπει να μείνει στη Νέα Σμύρνη; Όλοι αυτοί παρακαλούνται θερμά να περάσουν από το ταμείο και να αφήσουν το οβολό τους. Εκεί θα αποδειχθεί και πόσο πανιωνάρες είναι.

>> Ο ερασιτέχνης Πανιώνιος πρώτος απ' όλους, μιας και έχει σημαντικά έσοδα από τις ακαδημίες. Ο Χριστοδουλό τους έχει γράψει στο τεφτέρι και αναμένει να κάνουν πράξη όσα είπαν πάνω στον ενθουσιασμό τους. 

>> Και στη συνέχεια οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που έσκουζαν τις τελευταίες ημέρες.

>> Να αποδείξουν την αγάπη τους στον Πανιώνιο και να δουλέψουν αφιλοκερδώς...

>> Μεταξύ αυτών και δύο έμπειροι και πρωτοκλασάτοι παίκτες, που έλεγαν "Πανιώνιος" και τους έπιανε ένα σύγκρυο. 

>> Μέλι έσταζε το στόμα τους για την πλατεία, ενώ δάκρυσαν μόλις έμαθαν ότι πάει Δράμα...

>> Ο μεν πρώτος είχε ζητήσει κοντά στο χιλιάρικο για να γίνει μάνατζερ δίπλα στον Χρου - Χρου. Τελείωσε ο ενεργός ρόλος και αναζητεί νέο.

>> Φώναζε ότι αγαπάει τη Νέα Σμύρνη και ότι δεν αφήνει τον Πανιώνιο να φύγει προς Δράμα. Φιλαράκο, μπορείς τώρα να βοηθήσεις δίχως ευρώ για το μεγαλείο του συλλόγου; Για να σε δούμε;

>> Ο δε δεύτερος έλεγε τα ίδια και χειρότερα. Με τη διαφορά ότι ο αδελφός του προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Πανιώνιο, αρκεί να του πλήρωνε τους μισθούς των υπαλλήλων του... Αυτός θα ήταν χαλαρός μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει... 

>> Λίαν συντόμως θα έχουμε και ονόματα όμως, περιμένουμε να ταχθούν στο μεγαλείο του Πανιωνίου και να βοηθήσουν αφιλοκερδώς. 
Ο Γκρ. Ρασπούτιν επιβεβαιώθηκε και πάλι: Η μπασκετική κίνηση Γιαννακόπουλου και το μεγαλείο του Πανιωνίου... Reviewed by THE REFEREES on 4:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.