Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο δημοσιογράφος Χρ. Μπαφές παραδέχεται δημόσια: "Εγώ τα «είπα» με τον διαιτητή…"

Ο δημοσιογράφος του Ολυμπιακού, κ. Μπαφές, παραδέχεται δημόσια και με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι...
τα «είπα με τον διαιτητή Παναγιώτη Διαμαντή», επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που δημοσίευσα υπό τον τίτλο «Εξυπνάδες ερυθρόλευκων: Τα "έριχναν" στους διαιτητές του αγώνα με το Περιστέρι!!!»

Η απάντησή του στα social media ήταν οργιώδης αναφέροντας: «Άκου ανώνυμε δειλέ. Δεν επιτέθηκαν ένα - δυο παράγοντες του Ολυμπιακού στους διαιτητές του φιλικού με το Περιστέρι. Εγώ τα είπα στον διαιτητή Παναγιώτη Διαμαντή και μόνο αυτόν, αλλά μάλλον είναι φίλος σου και τον έκρυψες. Κι αυτός ξέρει πολύ καλά γιατί του τα είπα. Γράψε το όνομα μου γιατί εγώ δεν κρύβομαι σαν κι εσένα στα υπόγεια. Άκου και κάτι άλλο. Είσαι πολύ μικρός για να απειλείς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Κι εσύ και οι όμοιοι σου. Οι ψευτομαγκιές τελείωσαν.»

Για να τα βάζουμε τα πράγματα σε μια τάξη γιατί δεν θέλω να αφήνω κενά, ιδιαίτερα στον υπεύθυνο επικοινωνίας, τιμ μάνατζερ και δημοσιογράφο (της ΕΣΗΕΑ;), κ. Μπαφέ:


  • Ούτε δειλός, ούτε ανώνυμος είμαι, διότι είμαι ο διαχειριστής του blog. Και δεν γίνεται να υπογράφω κάθε κείμενο, κάθε λεπτό. Αλλά αναρωτιόμαστε κ. Μπαφέ: Η στήλη «Ακάλυπτος» στην ιστοσελίδα Superbasket, όπου επιτίθεται συνεχώς σε μέλη της ΚΕΔ και σε διαιτητές, έχει όνομα;  



  • Γνωρίζαμε κ. Μπαφέ από την πρώτη στιγμή ότι εσείς επιτεθήκατε στον Παναγιώτη Διαμαντή, όμως, δεν θέλαμε να σας στοχοποιήσουμε, όπως κάνετε με την ανάρτησή σας. Κάτι που κάνατε εσείς στον διαιτητή και σε μένα προσωπικά…



  • Το ποιος είναι φίλος μου, κ. Μπαφέ, είναι δικό μου θέμα και δεν σας πέφτει λόγος. Όπως και το ποιος είναι δικός σας φίλος (και γι’ αυτό και δεν του μιλήσατε)…



  • Όπως με καλέσατε, θα γράψω το όνομά σας καθώς και την ιδιότητά σας: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. Θα ανατρέξω, δε, στον κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ για να ενημερωθώ καλύτερα για το ρόλο που πρέπει να έχετε. 



  • Καμία απειλή δεν άφησα για τον Ολυμπιακό, αφού πάντα θεωρούσα ότι ανήκει στην Α1 και όχι, βέβαια στην Α2. Άρα, το δημοσίευμα δεν έχει καμιά μομφή, πολύ περισσότερο απειλή, για τον Ολυμπιακό αλλά για εσάς, που με τη συμπεριφορά σας δημιουργείτε προβλήματα. Και στηρίζεται μόνο σε ρεπορτάζ, το οποίο επιβεβαιώνεται στην προσωπική σας σελίδα. Τις αδυναμίες και τα κενά που παρουσιάζετε με την τρίτη ιδιότητα, αυτή του τιμ μάνατζερ, μην τα μεταφέρετε στους φίλους του συλλόγου, που ίσως να μην γνωρίζουν. Προσπαθείστε να βελτιώνεστε σε όλα τα επίπεδα και κυρίως, σ' αυτό της συμπεριφοράς εντός παρκέ. 



  • Όσο για τη φράση «οι ψευτομαγκιές τελείωσαν», ελπίζω να μην υποκρύπτεται κάτι άλλο…


Κλείνοντας θα ήθελα να αποδώσω την απάντησή σας αποκλειστικά και μόνο στην απειρία, που σας παρέσυρε ώστε να μην διαχειριστείτε σωστά μια κρίση.

Μετά τιμής 

Μπάμπης Καραμανλής
Ο δημοσιογράφος Χρ. Μπαφές παραδέχεται δημόσια: "Εγώ τα «είπα» με τον διαιτητή…" Reviewed by THE REFEREES on 9:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.