Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Αιρετικός στην πυρά: Οι ατζέντηδες στο "μικροσκόπιο"!!! (ποιος ...τσακώνεται με τη σκιά του και ποιος ψήφιζε τον εαυτό του;)

Συνεχίζουμε με φόρα την ακτινογραφία των Ελλήνων μάνατζερ...

>> Κουκουράβας: Όσο μπάσκετ ξέρουν όλοι, ξέρει αυτός μόνος του... Με μεταγραφές παικτών που ήρθαν στην Ελλάδα με ψίχουλα και βγάζουν τώρα εκατομμύρια. Εταιρεία με δικό της γραφείο και στην Αμερική εκπροσωπεί παίκτες κατευθείαν. Αν υπήρχε θέση GM σε ομάδα θα έκανε απίστευτα πράγματα, τοπ προπονητές σέβονται την γνώμη του σε αναλύσεις παικτών.

>> Από την άλλη, ικανός να μαλώσει σε χρόνο ρεκόρ με τον οποιοδήποτε... Ακόμα και με τον ...εαυτό του. Έξι - επτά αυτόφωρα με μπουνιές στα γήπεδα, κυκλοθυμικός και παράλληλα με αίσθηση χιούμορ, που σπάει κόκαλα.

>> Φέτος που δεν ασχολείται με την Λάρισα, όσοι πάνε εκεί θα απολαύσουν καλό φαγητό και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης....

Κατσαρός: Εκπροσωπεί 1.000.000 αθλητές και τον Τζειμς. Μάλλον, εκπροσωπεί όλους τους αθλητές της γης, του Άρη, του Κρόνου, του Δία  και τον Τζέιμς.  

>> Χρησιμοποιεί υποκοριστικά, μιλώντας με όλους και όταν ξεκινούσε σαν μάνατζερ ενώ ακόμα έπαιζε.... ζήτησε μανατζερικά για τον εαυτό του. Οι Αμερικανοί συνεργάτες άλλα και παίκτες τον εγκαταλείπουν... Όχι με το καλύτερο τρόπο... 

Κυριάκου: Ένα νέο πρόσωπο στον χώρο... Παίκτης που ψήφισε χιλιάδες φορές τον εαυτό του να πάει στο all star της Κύπρου, ενώ είχε 1.2 πόντους παίζοντας 3 λεπτά μ.ο. Στο βιογραφικό που έστελνε στις ομάδες έγραφε για 22 πόντους μ.ο. στον ΠΑΟΚ Α1 για gleague κι άλλα τέτοια όμορφα. 

>> Στέλνει μηνύματα σε προπονητές προέδρους κλπ, τα οποία αποτελούν τα ανέκδοτα στις ομάδες.  Αξίζει να παρακολουθείς τα social media του, όπου ταυτόχρονα βλέπεις παίκτες Γ' εθνικής, παίκτριες Α1 και πρωταθλήματα Βιετνάμ.  Καλύτερα να ασχοληθεί με την δικηγορία και να έχει δική του  εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης. Θα είμαστε φαν...

Κουρος: Ό,τι και να πεις για τον Βασίλη θα είναι λίγο. Από τα πιο καλά παιδιά του χώρου,  προσπαθεί χωρίς μεγάλο πελατολόγιο άλλα έχει βρει πολύ καλές άκρες με Αφρική και κάνει καλές δουλειές εκεί. Θα μπορούσε να είναι ένας καταπληκτικός team manager.
Ο Αιρετικός στην πυρά: Οι ατζέντηδες στο "μικροσκόπιο"!!! (ποιος ...τσακώνεται με τη σκιά του και ποιος ψήφιζε τον εαυτό του;) Reviewed by THE REFEREES on 6:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.