Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι λόγοι αποχώρησης του Στέλιου Συμεωνίδη και το "τραύμα" του συνδέσμου Θεσσαλονίκης!!!

Προφανώς ο Στέλιος Συμεωνίδης είχε τους τελευταίους μήνες στο μυαλό του την αποχώρηση από την ΚΕΔ...
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο οι σχέσεις των μελών δεν ήταν ιδιαίτερα καλές, με αποκορυφωμα την ατάκα που είχε πει ο πρώην, πλέον, γενικός συντονιστής ότι, δηλαδή, μαγνητοφωνούσε σε κάθε συνεδρίαση τους Κορομηλά, Ταβουλαρέα (πατήστε εδώ).

Εκεί ήταν που ξεχείλισε η σταγόνα και που υπήρξε ιδιαίτερη αναστάτωση. Ο Συμεωνίδης, διαπιστώνοντας ότι η κατάσταση εντός ΚΕΔ δεν είναι τόσο καλή, περίμενε όλο αυτό το χρονικό διάστημα να ενημερωθεί για τους νέους του συνεργάτες.

Χθες Πέμπτη, λοιπόν, έμαθε ότι οριστικά και αμετάκλητα στην ΚΕΔ θα μπουν οι Παπαδημητρίου και Μητσόπουλος, όπως άλλωστε αποκάλυπταν οι Γκρίζοι Λύκοι. Αντιθέτως, θα παρέμεναν όπως και δήποτε οι Κορομηλάς, Ταβουλαρέας στην επιτροπή, κάτι που δεν επιθυμούσε. 

Έτσι η απόφασή του ήταν οριστική και αμετάκλητη. Επικοινώνησε χθες το βράδυ με αξιωματούχους της ΕΟΚ και επισήμανε ότι παραιτείται. "Δεν με εκφράζουν τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ΚΕΔ", φέρεται να τους είπε...

«Ήταν δική μου επιλογή να αποχωρήσω από την ΚΕΔ", ξεκαθάρισε ο Στέλιος Συμεωνίδης σε δηλώσεις του στο Γκαζέτα: "Δεν με ανάγκασε κανείς. Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα σύνθεση της ΚΕΔ. Η ΕΟΚ έκανε την καλύτερη επιλογή για την ελληνική διαιτησία".

Ύστερα από δεκαετίες ο σύνδεσμος της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει εκπρόσωπο, δεν θα έχει "φωνή" στην ΚΕΔ, ενώ και η Αχαΐα χάνει μια θέση. Τουναντίον μπαίνουν δύο μικρότεροι σύνδεσμοι, με εκπροσώπους τους Τανατζή και Μητσόπουλο.
Οι λόγοι αποχώρησης του Στέλιου Συμεωνίδη και το "τραύμα" του συνδέσμου Θεσσαλονίκης!!! Reviewed by THE REFEREES on 5:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.