Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το "λαγωνικό" της ΚΕΔ που "ξεσκέπασε" τις μυστικές κινήσεις ΟΣΦΠ-Ευρωλίγκας!!! (αυτός είναι ο "εγκέφαλος"...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι αποκάλυψαν ένα τεράστιο θέμα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους ο Ολυμπιακός και η Ευρωλίγκα...
Ο Ακάλυπτος στο Superbasket δίνει τη δική του εκδοχή και παρουσιάζει τον Κυριάκο Ταβουλαρέα ως τον "εγκέφαλο" της ΚΕΔ και τον άνθρωπο που "ξεσκέπασε" τα φθηνά παιχνιδάκια που παίχτηκαν...

Με δύο κείμενα, ένας για τους διαιτητές και ένας για τους κριτές, προσπαθεί να εξηγήσει - καθαρά από την πλευρά του ΟΣΦΠ και της Ευρωλίγκας - τι συνέβη στον ορισμό διαιτητών στα φιλικά της ομάδας του Μπλατ.

Ο Ακάλυπτος παρουσιάζει "δυνατό και το απόλυτο κουμάντο" τον Καλαματιανό, σε βαθμό που ...τρομάζει και εμάς, αλλά και μέγα "λαγωνικό" καθώς ανακάλυψε και αποκάλυψε τις κινήσεις του ΟΣΦΠ και της Ευρωλίγκας που δεν καλύπτονται από πέπλο νομιμότητας. 

Τι αναφέρει για τους διαιτητές:

Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλο παιχνίδι γύρω από τα φιλικά του Ολυμπιακού. Ο «εγκέφαλος» από την Καλαμάτα έχει στοχεύσει τους «ερυθρόλευκους» και ψάχνει κάθε λεπτομέρεια για να τους δείξει ότι είναι δυνατός και έχει το απόλυτο κουμάντο.

Το έκανε στο παιχνίδι με τον Έσπερο Καλλιθέας με την Αναπτυξιακή ομάδα των Πειραιωτών, το έκανε και τώρα με τους διαιτητές των φιλικών αγώνων του… Ευρωλιγκάτου Ολυμπιακού με Ούνικς Καζάν και Ερυθρό Αστέρα.

Ποια είναι η αλήθεια σ’ όλα αυτά. Γράφονται διάφορα, αλλά και μπερδεμένα είναι και μακριά από την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει από την Ευρωλίγκα να έρθουν διαιτητές που ορίζονται στα παιχνίδια της διοργάνωσης για τα συγκεκριμένα παιχνίδια εδώ και πολλές εβδομάδες. Μόνο στην Ευρωλίγκα το έχει ζητήσει και όχι στην ΚΕΔ όπως λανθασμένα γράφτηκε. Και οι διαιτητές είχαν οριστεί εδώ και π ολύ καιρό. Μια αλλαγή όμως ξύπνησε τον «εγκέφαλο». Στο σημερινό φιλικό με την ομάδα του Πρίφτη είχαν οριστεί οι Χριστοδούλου, Γκόντας και Τσαρούχα. Η νεοεισελθήσα στην Ευρωλίγκα όμως είχε υποχρεώσεις στην Τουρκία κι έτσι πριν τρεις μέρες ορίστηκε στη θέση της ο Παπαπέτρου. Ο τελευταίος έσπευσε να ζητήσει άδεια από την ΚΕΔ αφού από τότε που γύρισε στις ελληνικές υποχρεώσεις φοβάται και τη σκια του. Όλα με άδεια τα κάνει.

Και τότε… μυρίστηκε ο «εγκέφαλος» αυτό που θα γινόταν. Του είπε ότι θα σε τιμωρήσουμε (αυτόν γιατί σε Χριστοδούλου και Γκόντα δεν έχει δικαίωμα) και μαζί και όποιον ακόμα εν ενεργεία διαιτητή σφυρίξει. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Ευρωλίγκα η οποία απέσυρε και τον Φούφη ο οποίος θα ήταν ο τρίτος διαιτητής στα παιχνίδια με Ερυθρό Αστέρα και η τιμωρία του οποίου από την ΚΕΔ τελείωσε πριν μερικές μέρες.

Στη θέση του θα έρθει σήμερα στο ΣΕΦ ένας διαιτητής που δεν είναι ενεργός στην πατρίδα του αφού έχει περάσει το όριο των 50 αλλά είναι ενεργός στην Ευρωλίγκα και το φιλικό του Ολυμπιακού με την Ούνικς Καζάν θα γίνει με την παρουσία τριών κορυφαίων διαιτητών Για το τι έγινε με τους κριτές του αγώνα σε λίγη ώρα. Να κάνετε και μερικά κλικ στο site ρε παιδιά.

Και τώρα για τους κριτές:

Μιας και ξεκαθαρίσαμε τι ακριβώς έγινε με τους διαιτητές στα φιλικά του Ολυμπιακού ας μιλήσουμε και για τους κριτές οι οποίοι δεν θα δώσουν το παρών στα παιχνίδια όχι επειδή τους το είπε η ΚΕΔ αλλά επειδή τους ειδοποίησε ο Ολυμπιακός.

Το μεσημέρι της Τρίτης, άνθρωπος των «ερυθρόλευκων» τηλεφώνησε στην πρόεδρο των κριτών Πειραιά κ. Τοβήλ από την οποία είχε ζητηθεί να ορίσει δυο κριτές για το κάθε φιλικό όπως γίνεται και στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Πριν προχωρήσουμε, να σας γράψουμε και τι γίνεται στην Ευρωλίγκα. Στο τραπέζι της γραμματείας του κάθε αγώνα βρίσκονται δυο κριτές οι οποίοι ορίζονται από μια λίστα πέντε – έξι κριτών που στέλνει η κάθε ομάδα στην Ευρωλίγκα στην αρχή της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν το δικαίωμα να στείλουν όποιους θέλουν σ’ αυτή τη λίστα αρκεί να περάσουν το τεστ της διοργάνωσης.

Συνεχίζουμε. Ο άνθρωπος του Ολυμπιακού είπε στην Τοβήλ ότι η ΚΕΔ θα τιμωρήσει εν ενεργεία διαιτητές αν σφυρίξουν τα φιλικά της Ευρωλιγκάτης ομάδας και ότι είναι σίγουρος πως το ίδιο θα κάνει και με τους κριτές και δεν θα ήθελε η ομάδα να τους βάλει σε δύσκολη θέση. Η Τοβήλ απάντησε ότι δεν είχε καμία ενημέρωση και στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο τον «εγκέφαλο» από την Καλαμάτα ο οποίος της είπε ότι έτσι θα γίνουν τα πράγματα.

Ένα είναι το δεδομένο και ένα το ερώτημα. Οι κριτές Πειραιά δεν θα είναι στο σημερινό κλειστό φιλικό. Γιατί η ΚΕΔ δεν φρόντισε να πάρει τηλέφωνο από πριν τους κριτές να τους ειδοποιήσει ότι θα τιμωρηθούν αλλά το έκανε ο Ολυμπιακός για να τους προστατεύσει;

Το παιχνίδι χοντραίνει, ο Βασιλακόπουλος τα βλέπει όλα και προφανέστατα τα εγκρίνει, ο «εγκέφαλος» έχει το απόλυτο κουμάντο και κανείς δεν τον κουνάει και το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να κατρακυλά…
Το "λαγωνικό" της ΚΕΔ που "ξεσκέπασε" τις μυστικές κινήσεις ΟΣΦΠ-Ευρωλίγκας!!! (αυτός είναι ο "εγκέφαλος"...) Reviewed by THE REFEREES on 3:21 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.