Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η ουσιώδης πρόταση Παπαδόπουλου στην ΚΕΔ και η απόρριψη της επαγγελματικής διαιτησίας!!!

Η πρώτη κλήρωση έγινε χθες στην ΚΕΔ, με την παρουσία των παραγόντων της Μπάσκετ Λιγκ. Τι ειπώθηκε;

❤ Η πιο ουσιαστική πρόταση βγήκε από το στόμα του προέδρου του Παναθηναϊκού, Μάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος ζήτησε αξιολόγηση και επιλογή διαιτητών πριν τα ματς.

🧡 Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ο Παπαδόπουλος ζήτησε να μπαίνουν εκτός από τους καλύτερους ρέφερις κι όσοι έχουν χημεία μεταξύ τους. Και είναι ένα σωστότατο αίτημα...

💛 Ο Γιώργος Πανταζόπουλος ανέφερε ότι η επιτροπή που συστάθηκε από τον ΕΣΑΚΕ ολοκλήρωσε τις προτάσεις της και τις απέστειλε στην ομοσπονδία.

💚 Τι αποκλείστηκε; Η επαγγελματική διαιτησία, βεβαίως - βεβαίως... 

💙 Ο Κώστας Κώτσης του Ηφαίστου ζήτησε οι κληρώσεις να γίνονται εβδομάδα παρά εβδομάδα, όμως, η πρόταση είναι ανέφικτη. Οι διαιτητές άλλωστε, αξιολογούνται μετά τα ματς του σαββατοκύριακου...

🤎 Αποχώρησε ο Τάκης Αναστόπουλος από τα ευρωπαϊκά ματς και άφησε αιχμές προς την παγκόσμια ομοσπονδία...Περίμενε ότι θα τον στείλει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως, τελικά προτιμήθηκε ο Γιώργος Πουρσανίδης καθαρά για ηλικιακούς λόγους.

🖤 Οι Γιούγκεμπραντ, Νάκιτς προτίμησαν λιγότερο άπειρους διαιτητές, γι' αυτό και έγινε το μπάχαλο.

🤍Να θυμίσουμε ότι ο Τάκης Αναστόπουλος είχε αποχωρήσει και από την Ευρωλίγκα, με μια ανακοίνωση κατά του Ρίτσαρντ Στόουκς.

💔Γράψαμε ότι ο Παναγιώτης Μπακάλης ανέφερε στον Κώστα Κορομηλά ότι επιθυμία του είναι να ορίζεται, αυτός και ο Κουκουλεκίδης, στα ματς της Α1.

💕Όπως έλεγε ο Δραμινός σε φίλους του, απλά έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ΚΕΔ. Είτε σε παιχνίδια της Α1, είτε σε Α2 και κάτω. Αυτό είπε στον Κορομηλά, όπως ανέφερε. Το γράφουμε για να προστεθεί στην πληροφόρηση.

💖Κουίζ: Ποιος διαιτητής είπε σε μάνατζερ: "Δεν κάνει ο κόουτς... Αλλάξτε τον όσο είναι καιρός" Σημείωση: Ο ρεφ δεν είναι Έλληνας...
Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η ουσιώδης πρόταση Παπαδόπουλου στην ΚΕΔ και η απόρριψη της επαγγελματικής διαιτησίας!!! Reviewed by THE REFEREES on 4:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.