Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ανεπανάληπτο: Η ΦΙΜΠΑ ορίζει αντιπρόεδρο στο IBF τον Βασιλακόπουλο και ο Αυγενάκης μιλάει γενικά και αόριστα!!!

Τη στιγμή την οποία η ΦΙΜΠΑ δίνει στον Γιώργο Βασιλακόπουλο την εξέχουσα θέση του αντιπροέδρου του Διεθνούς Ιδρύματος Μπάσκετ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ο Λευτέρης Αυγενάκης μιλάει γενικώς και αορίστως για "ξεχασμένους προέδρους"!!!
Την οποία ατάκα παίρνουν τα "παπαγαλάκια" και την προσαρμόζουν όπου θέλουν. "Τροφή" δίνει ο υφυπουργός Αθλητισμού, χωρίς όμως να έχει πει επ' ακριβώς ποιοι είναι οι ...ξεχασμένοι πρόεδροι. Λες κι αυτοί δεν εκλέγονται από τα εκατοντάδες σωματεία. 

Αντιλαμβανόμαστε το παιχνίδι που παίζεται, προσπαθώντας κάποιοι να καλύψουν τους Αγγελόπουλους, οι οποίοι εξαιτίας της αδυναμίας που έχουν από την ενδο-οικογενειακή διαμάχη, δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις που πηγάζουν από την ιστορία και το βαρύ όνομα του Ολυμπιακού.

Καταλαβαίνουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Το ωραίο είναι ότι ενώ η ΦΙΜΠΑ δίνει την αντιπροεδρία του Διεθνούς Ιδρύματος Μπάσκετ θέλοντας να εκμεταλλευτεί την εμπειρία και τις γνώσεις, ο Λευτέρης Αυγενάκης "πετάει άσφαιρα". Την τρίτη φορά που θα μιλήσει για το ίδιο θέμα τον παρακαλούμε να μας πει ονόματα και διευθύνσεις, ώστε να γνωρίζουμε και εμείς για τους "ξεχασμένους προέδρους"...

Μετά τιμής

Μπάμπης Καραμανλής
Ανεπανάληπτο: Η ΦΙΜΠΑ ορίζει αντιπρόεδρο στο IBF τον Βασιλακόπουλο και ο Αυγενάκης μιλάει γενικά και αόριστα!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:32 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.