Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέο λάθος του Λ. Αυγενάκη: "Το μπάσκετ έπιασε πάτο..." (τι λένε οι επενδυτές - αιμοδότες της Α1;)

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, υφυπουργός Αθλητισμού, δεν γνωρίζει καλά από αθλητισμό. Γι' αυτό και είναι λογικό να κάνει λάθη, όμως, αυτό που έκανε σήμερα ξεπερνάει τα όρια...
"Το μπάσκετ έπιασε πάτο", ανέφερε και βεβαίως αυτό δεν ισχύει. Εξαιρετικοί επενδυτές, όπως οι Γιαννακόπουλος, Αγγελόπουλος, Λιόλιος, Κώτσης, Μπούμπουρας, Τσάπας, Ριζούλης, Ζομπανάκης, Δρακόπουλος, Χατζηλαζάρου, Κουγιός, Ψαράκης αλλά κι άλλοι δίνουν τα ωραία τους λεφτά και δεν επιτρέπουν σε κανέναν Αυγενάκη να βγάζει αυθαίρετα ένα τέτοιο συμπέρασμα. 

"Το μπάσκετ έπιασε πάτο", είπε κι αυτό βεβαίως δεν ισχύει. Το γεγονός ότι οι Αγγελόπουλοι επέλεξαν έναν άλλο δρόμο, αυτό της Α2, για άλλους λόγους πέρα τους αγωνιστικούς και τους διαιτητικούς, δεν σημαίνει αυτόματα ότι το μπάσκετ έχει πιάσει πάτο.

Όπως βέβαια και το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην έβδομη θέση της παγκόσμιας λίστας στο μπάσκετ!!! Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα είναι άκρως ανταγωνιστικά, με αποκορύφωμα την ήττα του ΟΣΦΠ από την Ανατόλια. 

Που έχει δει ο Αυγενάκης ότι το μπάσκετ έχει φθάσει στον πάτο; Εν μέσω παρατεταμένης κρίσης, την οποία δημιούργησαν οι κυβερνήσεις και τα πολιτικά στελέχη, το μπάσκετ κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία. Είτε με την εθνική ομάδα, είτε με τις ομάδες που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Όλοι αυτοί που βάζουν ακόμα και ένα ευρώ από το υστέρημά τους δεν επιτρέπουν σε κανέναν Αυγενάκη να μηδενίζουν, να ισοπεδώνουν το μπάσκετ. Τη στιγμή που οι κυβερνήσεις δεν δίνουν ευρώ στους επιχειρηματίες και έχουν μειώσει τις επιχορηγήσεις κατά 70-80%!!!
Νέο λάθος του Λ. Αυγενάκη: "Το μπάσκετ έπιασε πάτο..." (τι λένε οι επενδυτές - αιμοδότες της Α1;) Reviewed by THE REFEREES on 7:50 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.