Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Με Καφφέ, Βορεάδη και Γκόντα ξεκινάει η επανάσταση των ...μπολσεβίκων στο μπάσκετ!!!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε το έναυσμα και ο χοντρο-γκαφατζής σήκωσε τη σημαία της επανάστασης για το ελληνικό μπάσκετ!!!
Ακριβώς πίσω του διακρίνουμε τον Ηλία Καφφέ, τον μοναδικό έκπτωτο πρόεδρο στην ιστορία της ΟΔΚΕ, τον Λάρι Βορεάδη με τα ...περιπολικά του και τον Σπύρο Γκόντα, τον επαναστάτη του τουίτερ. 

Δεν τα γράφουμε εμείς αλλά ο σεμνός δημοσιογράφος Γιώργος Κογκαλίδης στο Ebasket, που με τις επαναστατικές ιδέες σχεδιάζει επί χάρτου την επόμενη μέρα αποχώρησης του Γιώργου Βασιλακόπουλου από την προεδρία της ΕΟΚ. Προφανώς και τα συγκεκριμένα, κιτρινισμένα, σχέδια τα έχει κάπου 12 χρόνια καταχωνιασμένα στο συρτάρι και απλά προσθέτει ονόματα έως τη στιγμή που θα υπάρξει η αποχώρηση.

Η μεγάλη επανάσταση, λοιπόν, έχει σχεδιαστεί να γίνει - σύμφωνα με τον σεμνό, ταπεινό και πάντα μαχόμενο δημοσιογράφο, με τους φίλους και συνεργάτες του: Τον Ηλία Καφφέ, του οποίου διοργάνωσε την πιο αποτυχημένη συνέντευξη όλων των εποχών στην ΟΔΚΕ και τον καθοδήγησε προς την έκπτωσή του από το αξίωμα του προέδρου, τον Λάζαρο Βορεάδη που απολάμβανε από τα χέρια της Δέσποινας το φαγητό (έχουμε και τα απαραίτητα δημοσιεύματα), τον Σπύρο Γκόντα με τον οποίο θυμίζουν το Μάπετ σόου στο τουίτερ, τον Λάζο με τον οποίο συνεργάστηκαν στον ΠΣΑΚ και τον Χαλβατζάκη, όπου διετέλεσε άτυπος σύμβουλος.  

Προσωπική υπόθεση, προφανώς, είναι η επανάσταση κι αν θέλουμε κι άλλα άτομα να προσθέσουμε, τότε να θυμηθούμε τους μέγιστους Νικολούλη από την Λάρισα, που θα τραγουδούσε "Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι...", τον Ασλανίδη που θα μπορούσε να μας φτιάξει τα υδραυλικά του στρατοπέδου, τον Ιωάννου που ως γνήσιος κηπουρός θα καλλωπίσει τον κήπο του ΟΑΚΑ, τον Δημήτρη Μιχέλη που ως στρατιωτικός θα έμπαινε μπροστάρης στη μάχη και δεν θα κρυβόταν πίσω από το μπλογκ κ.α.

Αυτή την επανάσταση ονειρευόμαστε όλοι κι αυτή θέλουμε. Πάνω απ' όλα όμως, θέλουμε να επιστρέψει στο γραφείο Τύπου της ΕΣΚΑ μια φίλη, ώστε να αποκατασταθεί η αδικία...

Μετά τιμής 

Μπάμπης Καραμανλής    
Με Καφφέ, Βορεάδη και Γκόντα ξεκινάει η επανάσταση των ...μπολσεβίκων στο μπάσκετ!!! Reviewed by THE REFEREES on 12:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.