Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Διαφήμιση στην Ευρωλίγκα και στη δικαστική διένεξη με την ΚΕΔ έκανε στην ΕΡΤ ο Γκόντας!!! (μίλησε για τα προβλήματα της ΦΙΜΠΑ...)

Τρώγοντας ...άνοιξε η όρεξη του Σπύρου Γκόντα στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ. Ενώ ζήτησε άδεια να μιλήσει για την αλλαγή των κανονισμών της Ευρωλίγκας...

εν τούτοις, μίλησε μόλις για λίγα λεπτά και περιληπτικά και άρχισε να διαφημίζει την Ευρωλίγκα, από την οποία ως γνωστό πληρώνεται και μάλιστα αδρά (πατήστε εδώ).

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δικαστική διένεξη που έχει με την ΕΟΚ και την ΚΕΔ και εξήγησε ότι διεκδικούνται χρήματα για ηθικές βλάβες.

Συν τοις άλλοις, "έριξε τα καρφιά του" στην ΦΙΜΠΑ για το πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ μετατράπηκε σε ...Βαρούχα λέγοντας ότι ο Ψαριανός καλώς σφύριξε το φάουλ. Μίλησε για ένα ακόμα σφύριγμα στην σημερινή αγωνιστική και στη συνέχεια το απέφυγε, λέγοντας: "Οι διαιτητές ξέρουν καλύτερα τι σφυρίζουν"...

Για τη δικαστική του διένεξη είπε:

  • Δεν υπάρχει δικαστική διένεξη του Φούφη. Η απόφαση είναι ότι πρέπει να παίξει. 
  • Δεν καταλαβαίνω ότι έχει αλλάξει η κατάσταση της ΦΙΜΠΑ και της Ευρωλίγκα. Εγώ τα ίδια βλέπω. Παρ' όλα αυτά οι διαιτητές παίζουν και καλώς παίζουν.
  • Παραμένει η διένεξη που έχω με την ΚΕΔ, παρά τις αλλαγές στην ΚΕΔ.
  • Η διεκδίκηση δεν αφορά μόνο τα μέλη της ΚΕΔ και δεν θα αποσυρθεί. Θα τελεσιδικήσει.
  • Εγώ και ο Φούφης διεκδικούμε αποζημίωση για τα χρόνια που χάσαμε και δεν παίζαμε, συν ηθική βλάβη κι αν προκύψει ποινικό αδίκημα. 

    Για την ΦΙΜΠΑ και τα προβλήματα που υπάρχουν:
  • Τα κριτήρια επιλογής διαιτητών είναι διαφορετικά και δεν μπορώ να είμαι συνεχώς στο μυαλό του υπεύθυνου της ΦΙΜΠΑ.
  • Άδικα μπήκαν οι διαιτητές στο στόχαστρο. Υπήρχαν συγκεκριμένα σφυρίγματα που αν δεν είχαν γίνει δεν θα μίλαγε κανείς. Έγιναν όμως...
  • Το θέμα είναι ότι έρχονται διαιτητές από πολλές χώρες, δεν είναι εύκολο να βρεθούμε μεταξύ μας, έχουμε και πρόβλημα επιπέδου και έτσι δεν είναι εύκολο να βρούμε τη χημεία.
  • Έφερε πρόβλημα στη χημεία των διαιτητών, που συνέτεινε με την απειρία ορισμένων ρεφερις.
  • Δεν παίζουμε στην ΦΙΜΠΑ οι Ευρωλιγκαίοι.   
           Για την σούπερ δουλειά που γίνεται στην Ευρωλίγκα:
  • Με βάση της εικόνα των διαιτητών ο Στόουκς αποφασίζει τι θα κάνει. Ο υπεύθυνος έρχεται στο γήπεδο, στέλνει τις φάσεις, συζητάμε τι έγιναν σωστά και τι λάθος και ο υπεύθυνος συζητάει με τον Στόουκς. Εμείς στέλνουμε την παρατήρηση για την απόδοσή μας και τελικώς, βγαίνει κάθε εβδομάδα ριπόρτ για τις φάσεις. 

    Και τέλος ανέλυσε σαν τον Βαρούχα τη φάση του Ψαριανού:
  • Η τελευταία φάση με τον Ψαριανό στο ματς Άρης - ΠΑΟΚ ήταν φάουλ. Δεν υπάρχει non call όταν κρίνεται ένα ματς. 
Διαφήμιση στην Ευρωλίγκα και στη δικαστική διένεξη με την ΚΕΔ έκανε στην ΕΡΤ ο Γκόντας!!! (μίλησε για τα προβλήματα της ΦΙΜΠΑ...) Reviewed by THE REFEREES on 7:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.