Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Λάθος Αυγενάκη: Επιτέθηκε σε Βασιλακόπουλο στην εκδήλωση για τη χορηγία Basket League-ΕΚΟ!!!

Την ώρα που οι δύο πλευρές, Basket League και ΕΚΟ, επισημοποιούσαν τη συμφωνία τους, ο Λευτέρης Αυγενάκης εξαπέλυε επίθεση εις βάρος του Βασιλακόπουλου!!!

"Άκουσα τα εξ αμάξης"

"Άκουσα τα εξ' αμάξης", είπε: "Δεν με απασχολεί, γιατί όπως είπα και πριν δεν είναι υποχρέωση ή αυτοσκοπός να κάνω φιλίες. Είναι να είμαι χρήσιμος. Κι έτσι οδηγούμαι κι εγώ αλλά και ολόκληρη η κυβέρνηση. Και απαντώ σε όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς, και μάλιστα χθες άκουσα και κάποιους φρέσκους, βλέπουμε πάντα με συμπάθεια ανθρώπους που έχουν προσφέρει, που έχουν κάνει μία διαδρομή εξαιρετική και που μόνοι τους δυστυχώς χαλούν το όνομα που χρόνια έχτισαν".

Δεν είναι αρμόζουσα συμπεριφορά

Μόνο που σε μια χορηγική εκδήλωση και μάλιστα της επαγγελματικής κατηγορίας, δεν επιτίθεσαι εις βάρος κανενός. Είτε λέγεται Βασιλακόπουλος και Διαθεσόπουλος, είτε Σεβαστής κ.α. Δεν είναι αρμόζουσα συμπεριφορά να διαταράσσεται ένα event για ένα θέμα που δεν είναι δικαιοδοσίας του φορέα. 

Θεωρούμε απλά λάθος Αυγενάκη... 
Λάθος Αυγενάκη: Επιτέθηκε σε Βασιλακόπουλο στην εκδήλωση για τη χορηγία Basket League-ΕΚΟ!!! Reviewed by THE REFEREES on 5:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.