Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πλημμύρες στη διαιτησία: Διαγράφηκε διαιτητής - πρόεδρος από τον σύνδεσμό του...

Ένας πρώην διαιτητής αλλά και πρόεδρος διαγράφηκε από το σύνδεσμό του λόγω των λανθασμένων ενεργειών που έκανε. Όπως μάθαμε...
χθες έγινε γενική συνέλευση στο σύνδεσμο διαιτητών Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, όπου οι διαιτητές αποφάσισαν τη διαγραφή του Γιώργου Μπλέτσα από το μητρώο.

Η αλληλογραφία Μπλέτσα με ΟΔΚΕ

Κι αυτό διότι, υπέπεσε στη γκέλα της υπέρβασης ιεραρχίας, στέλνοντας επιστολές στην ΟΔΚΕ αδιαφορώντας για το σύνδεσμο στο οποίο ανήκει. Ο λόγος οφείλεται στο σεμινάριο καθηγητών διαιτησίας, που έγινε στην Θεσσαλονίκη και για το οποίο ταξίδεψε έως την συμπρωτεύουσα αλλά δεν συμμετείχε ποτέ!!!

Η διαγραφή στη γου σου του συνδέσμου

Η ουσία είναι πως ο πρώην πρόεδρος αποφάσισε να μην στέλνει τα αιτήματά του μέσω του συνδέσμου, ως όφειλε και άνοιξε "αλληλογραφία" με τη διοίκηση της ΟΔΚΕ. Το θέμα συμπεριφοράς του Μπλέτσα τέθηκε και στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΚΕ η οποία ενημέρωσε τον πρόεδρο Κυριάκο Παντελίδη, ώστε να προβεί στα δέοντα.

Το έγγραφο έφθασε στην ομοσπονδία

Χθες λοιπόν, διεξήχθη η γου σου του συνδέσμου, όπου αποφασίστηκε η διαγραφή του Μπλέτσα από το μητρώο και σήμερα ο Παντελίδης απέστειλε την απόφαση στο δου σου της ΟΔΚΕ.
Πλημμύρες στη διαιτησία: Διαγράφηκε διαιτητής - πρόεδρος από τον σύνδεσμό του... Reviewed by THE REFEREES on 11:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.