Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Χαμούλης έγινε στα παιχνίδια!!! ("σκούζουν" οι προπονητές για τα επόμενα ματς...)

Πρωτοφανές γεγονός έλαβε χώρα στο ματς...
 των γυναικών Ιπποκράτης Κω- Ε.Α. Καλύμνου. Περίπου επτά λεπτά πριν τη λήξη είχαμε σύρραξη και αποβλήθηκαν οι πάγκοι και των δύο ομάδων! 

>> Ο προπονητής του Ιπποκράτη, Πέτρος Αργυρίου, μπήκε στο παρκέ για να διαμαρτυρηθεί έντονα. Η αθλήτρια της Ε.Α.ΚΑ., Αρετή Πετράκη, πλησιάζει τον Αργυρίου και του μιλάει σε έντονο ύφος.

>> Η παίκτρια του Ιπποκράτη, Γιαλλούση, επιτίθεται στην Πετράκη και είχαμε τη σύρραξη!!!

>> Οι Κώοι διαιτητές, Νίκος Νικολάου και Ανδρέας Τρουμούσης, απέβαλλαν τους πάγκους και των δύο ομάδων και το ματς συνεχίστηκε.  

>> Δείτε το βίντεο του αγώνα στην επίμαχη φάση (1.42.26’) 


>> Ο Αλέξης Καρατζάς της ΦΕΑ, από την άλλη, αναρωτήθηκε αν "οι 2 κύριοι (οι διαιτητές μπρε...) σήμερα θα κοιμηθούν ωραία και θα ξυπνήσουν σαν πουλάκια να πάνε στις δουλειές τους θα έχουν το ίδιο βάρος στο στήθος;;;"

Πάντως τον ίδιο χλωμό τον βλέπω να κοιμήθηκε, αφού έλεγε: "Είναι η 4η φορά φέτος στα 6 ματς που είμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης…" Όχι άλλους καφέδες λοιπόν. 


>> Το μέλος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑ και κομισάριος, Λευτέρης Ντίνος, "οργώνει" τα γήπεδα και παρακολουθεί παιχνίδια της ένωσης. Τα πρωταθλήματα έχουν ομαλή ροή και οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες. 
Χαμούλης έγινε στα παιχνίδια!!! ("σκούζουν" οι προπονητές για τα επόμενα ματς...) Reviewed by THE REFEREES on 8:52 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.