Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γιατί σε όλα τα μέρη του κόσμου με τη διαιτησία τα βάζουν; (ποιος απαντάει στο ερώτημα...)


"Ο νόμος προβλέπει πώς είναι όλα τα της διαιτησίας. Ας πάνε στον νομοθέτη να τα αλλάξει". Τάδε έφη...
ο Γιώργος Βασιλαόπουλος στο Sport24, που μίλησε με τη διαιτησία.

Και τι σχέση έχω εγώ με τη διαιτησία; Δεν νομίζω να λέει κανένας ότι δεν το αγαπώ το μπάσκετ. Είμαι εδώ και όχι, μόνο δεν αμείβομαι αλλά σπαταλώ και χρόνο και πολλές φορές και χρήμα για να μπορούμε να διοικούμε το ελληνικό μπάσκετ το οποίο σημειωτέον από την πλευρά της Πολιτείας έχει υποστεί πολύ μεγάλη επίθεση και στον οικονομικό τομέα. 

Επί Γιώργου Ορφανού, το 2003, είχαμε είχαμε 6,5 εκατομμύρια κρατική επιχορήγηση και φτάσαμε σήμερα να έχουμε 1,8. Συγκρίνετε τα μεγέθη και καταλάβετε πώς η Πολιτεία αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό το μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Πόσο κόστισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες


Το μνημόνιο ήρθε το 2010. Εγώ σας λέω από το 2003 ότι είχε αρχίσει να μειώνεται σιγά-σιγά. Και σιγά που όλο το πρόβλημα ήταν το εκατομμύριο που έκοψαν από το ελληνικό μπάσκετ ή τα 10 εκατομμύρια που έκοψαν από τον ελληνικό αθλητισμό. Αν θέλετε να τα βάλουμε κάτω να δούμε πόσο κόστισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ξέρετε πολύ καλά το πόσο στοίχισε και έχουν ειπωθεί αυτά παντού και στη Βουλή. Και τα πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Ο νόμος προβλέπει πώς είναι όλα τα της διαιτησίας

Αυτοδιαχείριση στον χώρο του αθλητισμού δεν υπάρχει. Τα 14 σωματεία ούτε Πρωτάθλημα δεν μπορούν να κάνουν. Ο νόμος προβλέπει πώς είναι όλα τα της διαιτησίας. Ας πάνε στον νομοθέτη να τα αλλάξει. 
  

Σε όλα τα μέρη του κόσμου με τη διαιτησία τα βάζουν

Κι επειδή έφυγε ο Ολυμπιακός τι έγινε; Σε όλα τα μέρη του κόσμου με τη διαιτησία τα βάζουν. Γιατί αν πάει στον ΕΣΑΚΕ θα διαλυθεί το μπάσκετ. Κι επειδή υπάρχουν θέματα; Δεν διαλύθηκε το μπάσκετ. Αν πάει στον ΕΣΑΚΕ διαλύθηκε. Και ο ΕΣΑΚΕ θα διαλυθεί. 


Να κρίνετε τις πράξεις του Ολυμπιακού και ως προς το μέγεθος της ιστορικής του διαδρομής. Και να το συγκρίνετε. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πάρει θέση στα θέματα του Ολυμπιακού. Ας τα πάρουν οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί.

Πιστεύετε, όμως, ότι όλη αυτή η ιστορία με τον Ολυμπιακό που κορυφώθηκε πέρυσι, συνετέλεσε ως έναν βαθμό στο να ψηφιστεί αυτό το σχέδιο νόμου ή δεν έχει καμία σχέση;

Τώρα αφήνεις μία αιχμή που μπορεί να έχει βάση αλλά δεν έχω στοιχεία.
Γιατί σε όλα τα μέρη του κόσμου με τη διαιτησία τα βάζουν; (ποιος απαντάει στο ερώτημα...) Reviewed by THE REFEREES on 9:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.