Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι "εξυπνάδες" των Πατρινών συσπειρώνουν τους αντιπάλους τους!!! (τα θέματα Κουκουλά, Σκλήβα και Μάρκοβιτς...)

Για ...αμερικανάκια ή για ...ανθρώπους των σπηλαίων, προφανώς, περνούν τους παράγοντες των συλλόγων της Α2 οι "μυαλοπώληδες" του Απόλλωνα Πατρών στο θέμα της χρησιμοποίησης του Αντώνη Σκλήβα!!!
Βγήκαν και είπαν ότι η μεταγραφή του Κουκουλά έγινε πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και ως εκ τούτου, ο Σκλήβας είναι η μόνη μεταγραφή μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. 

Πότε ήρθε ο Κουκουλάς στον Απόλλωνα



Αμέσως ανατρέξαμε στα έγκυρα ρεπορτάζ των πατρινών sites, με πρώτο και καλύτερο το matchnews με υπογραφή του Μίλτου Σπυρόπουλου. Τι έγραφε στις 11/10 υπό τον τον τίτλο Ενίσχυση Απόλλωνα στους ψηλούς με Μανώλη Κουκουλά;

Η ανακοίνωση μεταγραφής

"Στην Πάτρα από χθες το μεσημέρι είναι ο Μανώλης Κουκουλάς, ο 28χρονος σέντερ που θα ενισχύσει για το υπόλοιπο της σεζόν τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής. Μάλιστα ο Κουκουλάς πήρε μέρος και σε ένα κομμάτι της προπόνησης, αν και θέλει δουλειά ακόμη για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας".

Οι καφετζούδες το είδαν στο φλιτζάνι!

Σημειώστε: Το πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 5/10 και ο Κουκουλάς έκανε την πρώτη του προπόνηση μια εβδομάδα μετά!!! Θαύμα...

Εκτός κι αν οι ...καφετζούδες είδαν στο φλιτζάνι ότι θα αποκτηθεί στο μέλλον ο Κουκουλάς και πρόλαβαν να τον δηλώσουν, χωρίς να το πουν στον ίδιο τον παίκτη!!!

Με ban ο Απόλλωνας


Και ένα δεύτερο ψιλοθεματάκι για διερεύνηση: Ο Μίλαν Μάρκοβιτς πως και μπόρεσε να αγωνιστεί στο κύπελλο δίχως letter of clearance; Διότι αν ενθυμούμαστε καλώς οι Πατρινοί βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» της ΦΙΜΠΑ με ένα ban λόγω της οικονομικής εκκρεμότητας προς τον Άλεξ Άκερ.

Γι' αυτό και στις αρχές του μήνα ο παίκτης βρέθηκε στον Χαρίλαο Τρικούπη...
Οι "εξυπνάδες" των Πατρινών συσπειρώνουν τους αντιπάλους τους!!! (τα θέματα Κουκουλά, Σκλήβα και Μάρκοβιτς...) Reviewed by THE REFEREES on 5:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.