Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έμφαση στην προσβολή - δυσφήμηση του κύρος θεσμών και προσώπων από τους διαιτητές!!! (υπάρχει θέμα σοβαρό...)

Ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα στο χώρο της διαιτησίας είναι η διαχείριση θεμάτων που αφορούν την προσβολή και δυσφήμιση του κύρους θεσμών και προσώπων. Για το λόγο αυτό...
και αναμένεται να διεξαχθεί έκτακτη γενική συνέλευση με αφορμή την περίπτωση του Γιάννη Φούφη, ο οποίος τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη για τη συμπεριφορά του (υπ’αριθμόν 1/26-11-2019 απόφαση). 

Η "καυτή πατάτα" του Φούφη από το σύνδεσμο Θεσσαλονίκης 


Η διοίκηση του συνδέσμου Θεσσαλονίκης είχε στα χέρια της την "καυτή πατάτα" και υποχρεώθηκε να τη διαχειριστεί λόγω της υπέρβασης ιεραρχίας στην οποία προχώρησε ο διαιτητής της Α1. Τελικά επέβαλλε ποινή έγγραφης επίπληξης, διότι απέστειλε στις 2/10/2019 έγγραφο προς την ΕΟΚ αμέσως κι όχι μέσω του ΣΔΚΘ, παρακάμπτοντας τα όργανά του.

Τα φαινόμενα προσβολής και δυσφήμισης του κύρους θεσμών και προσώπων

Έτσι, ζητείται από το δου σου άμεσα να γίνει συνέλευση στην ΟΔΚΕ, διότι τέτοια ζητήματα δεν άπτονται μόνο της εσωτερικής διαχείρισης και αντιμετώπισης των συνδέσμων. Φαινόμενα προσβολής και δυσφήμισης του κύρους θεσμών και προσώπων πρέπει να τιμωρούνται, απ' όπου κι αν προέρχονται. Είτε είναι τωρινά, είτε παρελθοντικά.

Η ΟΔΚΕ θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες με στόχο να διεξαχθεί έκτακτη γενική συνέλευση. 
Έμφαση στην προσβολή - δυσφήμηση του κύρος θεσμών και προσώπων από τους διαιτητές!!! (υπάρχει θέμα σοβαρό...) Reviewed by THE REFEREES on 12:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.