Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εξέθεσε ο Ολυμπιακός τους Πρίντεζη, Παπ!!! (μπούμερανγκ γύρισε η ανακοίνωση που συντάχθηκε...)

Ουδείς πίστεψε εξ αρχής ότι έγραψαν τέτοια ανακοίνωση οι Πρίντεζης, Παπανικολάου. Κατά πρώτο...
διότι αγαπούν την εθνική ομάδα και κατά δεύτερο επειδή δεν θα καθόντουσαν να το κάνουν δίχως κάποιοι να τους σπείρουν ζιζάνια. Όμως, δυστυχώς γι'΄αυτούς, υπογράφουν κάτω από την επιστολή κι άρα, συναινούν στα όσα επισημαίνονται. 


Απολογούνται συνεχώς οι Πρίντεζης, Παπανικολάου

Ήταν αναμενόμενη λοιπόν η αντίδραση των αξιωματούχων της κυβέρνησης (Αυγενάκης, Μαυρωτάς) όσο και των φιλάθλων ακόμα και του Ολυμπιακού. Δεν νοείται εθνική ομάδα χωρίς Πριντ και Παπ, από τη στιγμή που μπορούν να συμμετέχουν.

Και δυστυχώς, οι δύο παίκτες βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στη δυσάρεστη θέση να απολογούνται συνεχώς για την επιστολή την οποία υπέγραψαν. 


Εξυπηρετούνται άλλοι σκοποί

Ο Βασιλακόπουλος είπε ότι δεν την έχουν γράψει οι ίδιοι την επιστολή και ότι δεν είναι σωστό να εξυπηρετούνται άλλοι σκοποί και να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Οι παράγοντες του Ολυμπιακού έπρεπε να σταματήσουν την ανακοίνωση για πολλούς και διαφόρους λόγους. Δεν γνωρίζουμε επ' ακριβώς ποιοι το έκαναν.  

Τους άφησαν να εκτεθούν

Ο πρώτος ήταν ότι θα δεχόντουσαν οι ίδιοι "πυρά", όπερ και εγένετο. Ο δεύτερος ήταν το χρονικό διάστημα δημοσιοποίησης και συγκεκριμένα, πριν από ένα ντέρμπι της Ευρωλίγκα. 
Τους άφησαν να εκτεθούν κι αυτό συνέβη, αφού λίγοι είναι αυτοί που συμφωνούν με τη συγκεκριμένη απόφαση. Θα έπρεπε να ενεργούσαν με καθαρό μυαλό, μακριά από οποιαδήποτε αντιπαλότητα. 


Τι πρέπει να κάνουν τώρα; 

Να ζητήσουν απλά συγνώμη και να θέσουν εαυτόν στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο. Δεν τους πέφτει λόγος αν ο Αμερικανός έκλεινε στον ΠΑΟ, στον Προμηθέα ή την ΑΕΚ. Και ο Μίσσας ήταν προπονητής της εθνικής και του Ολυμπιακού αλλά κανείς δεν μίλησε...

Χ. Κ.
Εξέθεσε ο Ολυμπιακός τους Πρίντεζη, Παπ!!! (μπούμερανγκ γύρισε η ανακοίνωση που συντάχθηκε...) Reviewed by THE REFEREES on 7:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.