Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μια ακόμα ανακοίνωση από την Ευρωλίγκα για τους διαιτητές!!! Αδικήθηκε η Φενέρ...

Μια απίστευτα δύσκολη φάση που συζητήθηκε έγινε στο ματς Φενέρ - Βαλένθια, την περασμένη Παρασκευή.

Απίστευτα δύσκολη φάση


Όποιος την είδε έβγαλε και διαφορετικά συμπεράσματα, αφού πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη διαιτητική απόφαση. Ο Τζόρνταν Λόιντ πήρε την μπάλα και επιχείρησε τη διείσδυση για να σκοράρει και πήρε το φάουλ από τον Λέο Βέστερμαν. Ο οποίος διαμαρτυρήθηκε με την απόφαση των διαιτητών (Λουίτζι Λαμόνικα, Ηλίας Κορομηλάς, Σαούλιους Ράτσις).

Η επίσημη θέση της διοργάνωσης: 


Στην παράταση με 11'' στο ρολόι του αγώνα, ο Τζόρνταν Λόιντ της Βαλένθια πήρε την μπάλα στο παρκέ. Έκανε ντρίμπλα προς το αντίπαλο καλάθι και με 8'' να απομένουν, επιχείρησε ένα σουτ δύο πόντων. Την ώρα της τελικής προσπάθειας, ο Τζόρνταν Λόιντ είχε αντικανονική επαφή με τον Λέο Βέστερμαν της Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Λέο Βέστερμαν είχε προλάβει να πάρει κανονική θέση άμυνας. Η επαφή προκλήθηκε πριν ο Τζόρνταν Λόιντ αφήσει την μπάλα, σε προσπάθεια δύο πόντων. Το αμυντικό φάουλ που δόθηκε πάνω στον Λέο Βέστερμαν ήταν ένα λανθασμένο σφύριγμα, το οποίο θα έπρεπε να είχε δοθεί ως επιθετικό φάουλ από τον Τζόρνταν Λόιντ. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να μην μετρήσει το δίποντο του Τζόρνταν Λόιντ κι η κατοχή να είναι για τη Φενέρμπαχτσε.

Αδικημένη διπλά η Φενερ

Η Φενέρμπαχτσε αδικήθηκε και στο ματς με τον ΠΑΟ πριν από δέκα ημέρες. Τότε που δεν δόθηκε φάουλ του Ταϊρίς Ράις στον Νάντο Ντε Κολό με την ολοκλήρωση του σαρανταλέπτου.

Μια ακόμα ανακοίνωση από την Ευρωλίγκα για τους διαιτητές!!! Αδικήθηκε η Φενέρ... Reviewed by THE REFEREES on 12:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.