Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΣΟΚ: Ανεγκέφαλοι χτύπησαν τους διαιτητές σε ματς της Β' εθνικής!!! (οι ρεφς κατέθεσαν μηνύσεις...)

Απαράδεκτη ήταν η κατάσταση που επικράτησε πριν από λίγη ώρα στο κλειστό....
Δύο Αοράκια.

Η επίθεση των ανεγκέφαλων

Εντός έδρας ήττα γνώρισε ΟΦΗ από το Μαρούσι (91-83) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, αλλά στο τέλος ανεγκέφαλοι επιτέθηκαν και χτύπησαν τους Διαμαντή, Λαμπίρη, Λεβεντάκο!!!

Μήνυση στους ανεγκέφαλους

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έπραξαν και παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας, με συνέπεια οι διαιτητές να κατευθυνθούν στο αστυνομικό τμήμα και να καταθέσουν μήνυση σε όλους όσοι συμμετείχαν σ' αυτή την επίθεση.

Στο αστυνομικό τμήμα οι Διαμαντής, Λαμπίρης, Λεβεντάκος

Οι διαιτητές παρέμειναν για περίπου 1,5 ώρα στο αστυνομικό τμήμα και την τελευταία στιγμή επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο που θα τους μετέφερε στην Αθήνα. Ήταν οι τελευταίοι, μάλιστα, επιβάτες που μπήκαν στο αεροπλάνο.

Τι είπε ο Βασίλης Ράλλης


Ο Βασίλης Ράλλης, κόουτς των γηπεδούχων, ανέφερε ότι «πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω, να ξεχάσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ευτυχώς ή δυστυχώς συμβαίνουν αυτά στο ελληνικό μπάσκετ.

Το σημερινό είναι άνευ σχολιασμού. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Τα Μελίσσια είναι μια ομάδα που ανεβήκαμε μαζί στην κατηγορία. Έχει καλό προπονητή, καλή έδρα, είναι πολύ καλή δουλεμένη ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και να μην συμβεί κάτι άλλο που να επηρεάσει το παιχνίδι.»
ΣΟΚ: Ανεγκέφαλοι χτύπησαν τους διαιτητές σε ματς της Β' εθνικής!!! (οι ρεφς κατέθεσαν μηνύσεις...) Reviewed by THE REFEREES on 10:04 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.