Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιοι νέοι Έλληνες διαιτητές ξεχώρισαν σε διαιτητικό καμπ!!! (όλες οι λεπτομέρειες)

Μια σημαντική διαιτητική δράση είχαμε τις ημέρες αυτές και διαπιστώσαμε ότι ταξίδεψαν τρεις Έλληνες ρέφερις...

στο Κόρτρικ του Βελγίου.

Ο Θανάσης Δόλγυρας από τον Βόλο, ο Γιάννης Αγραφιώτης από την Θεσσαλονίκη και ο Γιάννης Τηγάνης από την Αθήνα. 


Οι τρεις Έλληνες διαιτητές

Αναφερόμαστε στο 14th Aquarius international X-Mas Tournament, όπου συμμετείχαν ομάδες από την Ευρώπη ενώ έγιναν σεμινάρια διαιτησίας, υπό την αιγίδα της ΦΙΜΠΑ. Χαρακτηριστικό είναι ότι μετείχαν 24 διαιτητές και όλοι μετέχουν στην ανώτατη κατηγορία, πλην του Γιάννη Τηγάνη.

Στον τελικό ο Τηγάνης 

Ο οποίος Αθηναίος ρεφ διεύθυνε τον τελικό μεταξύ της Αντβέρπ και της επίλεκτης ομάδας του Βελιγραδίου (74-75), κάτι που είναι σημαντικό μια και δεν έχει ξανασυμβεί. Οι instructors, Johnny Jacobs και Miodrag Licina, ανέφεραν καίρια διαιτητικά ζητήματα και προχώρησαν στην επιλογή των τριών καλύτερων ρεφς για τον τελικό.

Johnny Jacobs

Ο Βέλγος Johnny Jacobs είναι εκπαιδευτής της ΦΙΜΠΑ και επικεντρώνεται στην πρακτική γνώση της διαιτησίας. Παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σε ομοσπονδίες, όπως την Ιρλανδία, Ολλανδία και Σκωτία και μετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα.

Miodrag Licina



Ο Σέρβος Miodrag Licina, από την άλλη, είναι διαιτητής από το 1979 και σφύριξε 21 σεζόν σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Από το 2015 είναι instructor και πρόεδρος στην επιτροπή Σέρβων ρέφερις. 
Ποιοι νέοι Έλληνες διαιτητές ξεχώρισαν σε διαιτητικό καμπ!!! (όλες οι λεπτομέρειες) Reviewed by THE REFEREES on 6:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.