Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλες οι λεπτομέρειες της έκτακτης ΓΣ στην ΟΔΚΕ!!! (που και πότε θα γίνει...)

Όλα είναι έτοιμα για την έκτακτη γενική συνέλευση της ΟΔΚΕ αναφορικά με το θέμα που έθεσε ο σύνδεσμος Θεσσαλονίκης...

Υπερκαλύφθηκε ο απαιτούμενος αριθμός συνδέσμων - μελών της ΟΔΚΕ, όπως αυτό προβλέπεται από το καταστατικό της, οι οποίοι συμφωνούν στην πρόταση του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης για διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης.


Που θα γίνει η συνέλευση της ΟΔΚΕ

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΟΔΚΕ) προσκαλεί όλα τα μέλη της ,
σύμφωνα με το Καταστατικό της, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 21η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00, στο Μαρούσι , στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής , στο ΟΑΚΑ.


Αυτό είναι τα θέμα της ΓΣ στην ΟΔΚΕ

Πειθαρχικά παραπτώματα μελών Συνδέσμων, τα οποία δεν άπτονται μόνο στην εσωτερική διαχείριση των Συνδέσμων.

Η διαδικασία της συνέλευσης 

Κάθε Σύνδεσμος θα αποστείλει αντιπρόσωπό του μετά ενός αναπληρωματικού, τους οποίους θα εκλέξει το Διοικητικό του Συμβούλιο. Οι αντιπρόσωποι και οι αναπληρωματικοί τους εκπροσωπούντες και παριστάμενοι για λογαριασμό κάθε Συνδέσμου θα είναι νομίμως εξουσιοδοτημένοι εγγράφως από το Διοικητικό τους Συμβούλιο.


Μέλη του συνδέσμου οι αντιπρόσωποι

Κάθε αντιπρόσωπος έναν μόνο Σύνδεσμο μπορεί να εκπροσωπεί. Οι ορισθέντες αντιπρόσωποι πρέπει να είναι υποχρεωτικώς μέλη του Συνδέσμου τους. Η Γενική συνέλευση σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα επαναληφθεί άνευ ετέρας πρόσκλησης την επομένη ημέρα Κυριακή 22/12/2019, στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με το ίδιο θέμα ημερήσιας διάταξης.
Όλες οι λεπτομέρειες της έκτακτης ΓΣ στην ΟΔΚΕ!!! (που και πότε θα γίνει...) Reviewed by THE REFEREES on 3:06 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.