Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιους διαιτητές στήριξε η ΚΕΔ στη συνεδρίαση της Τετάρτης… (τι ειπώθηκε…)


Η ΚΕΔ δεν είναι μόνο για να τιμωρεί αλλά και για να στηρίζει τους διαιτητές, αν και εφόσον δεχθούν άδικες επιθέσεις από τους παράγοντες των ομάδων.

Τα θέματα των Παντελίδη, Ζαχαρή

Δύο απ’ αυτές τις περιπτώσεις συζητήθηκαν την περασμένη Τετάρτη, όπου τα μέλη της επιτροπής είχαν να αντιμετωπίσουν δύο θέματα:

  • Την συνολική απόδοση του Δημήτρη Ζαχαρή εκ του Βόλου στο ματς του Ηρακλή με τον Προμηθέα που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη.

  • Τόσο ο Ηρακλής όσο και η Λάρισα …βγήκαν στα κάγκελα και απέστειλαν έγγραφα για την απόδοση των δύο διαιτητών, σύμφωνα με τα οποία αδικήθηκαν κατάφωρα. 

Η περίπτωση Κυριάκου Παντελίδη

Η πιο εύκολη υπόθεση από τις δύο ήταν αυτή του Χαλκιδαίου, ο οποίος έπρεπε να επιλέξει αν το σουτ παίκτη της Λάρισας ήταν για δύο ή τρεις βολές. Ο ίδιος είδε να εκβιάζει το σουτ και έδωσε δύο βολές, ενώ ο Βαγγέλης Αγγέλου ζήτησε έντονα τρεις. Η πλειοψηφία των μελών της επιτροπής έκρινε ότι καλώς έπραξε ο Κυριάκος Παντελίδης και τον όρισαν σε ματς της Α2 κατηγορίας και συγκεκριμένα στο Ναύπλιο και στην αναμέτρηση με τον Τριτωνα. Μαζί με τους Τσακαλογιάννη και Μαρινάκη. Ούτως ή άλλως, ο Χαλκιδαίος δεν θα σφύριζε σε αγώνα της Α1.

Η περίπτωση Δημήτρη Ζαχαρή 

Η περίπτωση του Δημήτρη Ζαχαρή, από την άλλη, ήταν πιο περίπλοκη, αφού κινδύνευε ακόμα και με τιμωρία τριών αγωνιστικών!!! Τελικά, ο Βολιώτης αποφασίστηκε να σφυρίξει στην Α2 το Φίλιππος – Χαρ. Τρικούπης, μαζί με τους Φακίτσα και Ξέρα.

Η προστασία της ΚΕΔ

Η κίνηση αυτή της ΚΕΔ ουσιαστικά απαλλάσσει τους διαιτητές από τις κατηγορίες και κατ’ επέκταση τους προστατεύει…
Ποιους διαιτητές στήριξε η ΚΕΔ στη συνεδρίαση της Τετάρτης… (τι ειπώθηκε…) Reviewed by THE REFEREES on 12:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.