Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δείτε τη φάση που θα συζητηθεί: Οι διαιτητές στο στόχαστρο... (δεν είναι μόνο οι Γκόντας, Φούφης!!!)

Προφανώς και δεν είναι μόνο ο Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης που υποπίπτουν σε καθοριστικό λάθος στα τελευταία λεπτά του αγώνα...

Αλλοίωση αποτελέσματος


Είναι και οι διαιτητές του ΠΑΟ-Φενέρ, που σύμφωνα με την Ευρωλίγκα αλλοίωσαν αποτέλεσμα. 

Και μάλιστα στην τελευταία φάση...

Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας

Οι διαιτητές έπρεπε να καταλογίσουν φάουλ στον Ράις στην προσπάθεια του Ντε Κολό να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και η Ευρωλίγκα με επίσημη ανακοίνωση στο σάιτ της αναφέρει:

Στην τέταρτη περίοδο με 3.3 δευτερόλεπτα να δείχνει το χρονόμετρο, ο Νάντο Ντε Κολό της Φενέρμπαχτσε πήρε τη μπάλα. Έκανε ντρίμπλα μέχρι την γραμμή του τριπόντου και με 0.4 δευτερόλεπτα να μένουν στο χρονόμετρο επιχείρησε τρίποντο. Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του, ο Ταϊρίς Ράις του Παναθηναϊκού είχε επαφή με το δεξί του χέρι στον δεξιό καρπό του Νάντο Ντε Κολό. Ήταν ένα λανθασμένο no call, το οποίο έπρεπε να καταλογιστεί σαν προσωπικό φάουλ του Ταίρίς Ράις και να δώσει τρεις βολές στον Νάντο Ντε Κολό.

Δύσκολες ώρες για τους Γκαρσία, Ρότσα, Χόρντοβ

Οι τρεις διαιτητές που περνούν δύσκολες στιγμές λόγω της συγκεκριμένης ανακοίνωσης είναι Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Φερνάντσο Ρότσα και Τόμισλαβ Χόρντοβ.

Δείτε τη φάση που θα συζητηθεί: Οι διαιτητές στο στόχαστρο... (δεν είναι μόνο οι Γκόντας, Φούφης!!!) Reviewed by THE REFEREES on 3:52 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.