Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η μεγάλη διαιτητική έκπληξη και το δώρο για το 2020...

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, με όλους εκείνους που απέδειξαν με την παρουσία τους, για ακόμα μια φορά ότι είναι δίπλα μας, υποδεχθήκαμε το 2020.



Ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ κ. Αριστείδης Γολέμης, ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΟΚ κ. Σωτήρης Κουλοσούσας, ο Αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Σταύρος Δουβής, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ και μέλος του Δ.Σ της ΕΟΚ κ. Γιάννης Αλεξόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΚΑ κ. Γιώργος Κομπορόζος και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ, ο ταμίας της ΕΣΚΑ κ. Σπύρος Μπάκουλας, η αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑ κα Ελισάβετ Φάσουρα ,τα μέλη του Δ.Σ ΕΣΚΑ, κοι Βαγγέλης Λημνιάτης, Δημήτρης Πέτρου, ο Γεν. Γραμματέας της ΟΔΚΕ κ. Παναγιώτης Ντάβαρης, ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ κ. Θόδωρος Βιδάλης, ο Γεν Γραμματέας του ΣΕΔΚΑ κ. Γιώργος Τηγάνης, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΔΚΑ κ. Κώστας Τεφτίκης, τον ΣΠΑΚΕ εκπροσώπησε ο κ. Μιχάλης Αρτόπουλος, η αντιπρόεδρος του ΣΥΔΚΝΑ κα Χρύσα Γαρίνη, ο διεθνής διαιτητής κ. Τάσος Κάρδαρης, ο πρόεδρος του ΕΚΑ κ. Πέτρος Κελέσης και σύσσωμοι οι κριτές με τις οικογένειές τους.


Με τη φωνή του Κώστα χατζή να καθηλώνει το αμφιθέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής ξεκίνησε η εκδήλωση.

Μία ώρα κράτησε το μουσικό ταξίδι που απλόχερα μας χάρισε και μας ταξίδεψε στους δικούς του δύσβατους δρόμους.

Ο Σόλων, ο Χρήστος και η Αθηνά Ευαγγέλου από το «ΦΛΥΑΣ ΜΑΙΛΑΘΡΟΝ» στο Χαλάνδρι, φιλοτέχνησαν από μπρούτζο ειδικά για εκείνον την Υδρόγειο και την διαδρομή του αεροπλάνου από την Αμερική στην Ευρώπη με τους στοίχους του τραγουδιού που μας έκανε να δούμε πως είναι η γη από ψηλά…..
Ένα δείγμα σεβασμού και αγάπης από όλους εμάς, για την προσφορά του στον πολιτισμό και στο δικό του αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα.




Όταν υπάρχει εικόνα και ήχος τα λόγια είναι περιττά.

Ακολούθησε ολιγόλεπτος απολογισμός και οι βραβεύσεις στους κριτές με 30, 20 και 10 χρόνια προσφοράς στο χώρο μας.

Τα λόγια της προέδρου κας Τάνιας Μερίκα για την χρονιά που έφυγε:

Αγαπητοί φίλοι,

Δεν έχουμε πολλά να πούμε για την χρονιά που πέρασε.

Δεν θα έλεγα ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη ,ήταν όμως και αυτή μια χρονιά εξ ίσου δημιουργική με όλες τις προηγούμενες.

Δουλέψαμε σκληρά, όπως άλλωστε κάνουμε πάντα και με τη βοήθεια όλων καταφέραμε να καταξιωθούμε για μια ακόμα χρονιά στο μπασκετικό γίγνεσθαι.

Όμως φίλοι μου, για εμάς, το στοίχημα δεν είναι να τα καταφέρουμε να καταξιωθούμε, το στοίχημα είναι να μπορέσουμε να κρατήσουμε διαχρονικά αυτή την καταξίωση, την εμπιστοσύνη και το σεβασμό της μπασκετικής κοινωνίας και όχι μόνο και αυτό είναι ανάγκη να γνωρίζουμε ότι, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Καλές είναι οι δάφνες να επιβεβαιώνουν τις επιτυχίες μας αλλά, εγκυμονούν κινδύνους.

Γιατί αν καθίσουμε πάνω σε αυτές και δεν τις βλέπουμε, τότε είναι βέβαιο ότι ,στο πέρασμα του χρόνου θα χάσουμε όλα όσα κερδίσαμε, όλα όσα πετύχαμε!!... Και τότε, η απογοήτευση θα είναι το μόνο συναίσθημα που θα νοιώσουμε.

Είναι ευκαιρία λοιπόν σήμερα, να κοιτάξουμε λίγο πιο ψηλά και όλοι μαζί να ενώσουμε το βλέμμα μας σε στόχους σίγουρους, διαχρονικούς, δημιουργικούς, διαφανείς, ενωτικούς και επιτυχείς!!

Μόνον έτσι θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε να θωρακίζουμε το Σύνδεσμό μας.

Φιλοδοξία μας πρέπει να είναι μια, να τον διατηρήσουμε ψηλά, εκεί που τον έχει κατατάξει η μπασκετική συνείδηση όλων των εμπλεκομένων φορέων και βέβαια η δική μας(και εννοώ όλων μας) συνεχής προσπάθεια για το καλύτερο.

Και επειδή είναι πρόσφατη η εκλογική διαδικασία, που ανέδειξε την «νέα διοίκηση» του Συνδέσμου μας, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους αλλά κυρίως για την συμμετοχή τους.

Γιατί…….

Μετά από 30 χρόνια διοίκησης, με 10 υποψήφιους για το Δ.Σ από τους οποίους εκλέγονται οι 9, άρα σίγουρη εκλογή των 9 με όποιο αριθμό ψήφων, είχαμε συμμετοχή 85% σε μια γεμάτη αγωνιστικά Κυριακή και μας εκλέγετε με ποσοστό 82%, τότε, μάλλον, θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Κώστα Κορόμηλα που με αποκαλεί Φιντέλ!!

Τελειώνοντας πρέπει να σας πω για μια φορά ακόμα( και απευθύνομαι στους συναδέλφους κριτές), πως , τίποτα δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε χωρίς την δική σας συμμετοχή, την δική σας θέληση για βελτίωση, την δική σας ενεργή παρουσία, τη δική σας εμπιστοσύνη, τον δικό σας σεβασμό στην εφαρμογή των δικών μας αποφάσεων και βέβαια, την δική σας αποδοχή στις δικές μας ενέργειες και πράξεις.

Με την ελπίδα και την ευχή να είναι δημιουργική και αυτή η χρονιά , σας εύχομαι υγεία, δύναμη και αγάπη για το 2020 που ανέτειλε!!!

Καλή Χρόνιά σε όλους!!!

Πηγή: ΣΚΚΑ
Η μεγάλη διαιτητική έκπληξη και το δώρο για το 2020... Reviewed by THE REFEREES on 4:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.