Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η αντίδραση της Ευρωλίγκα και των διαιτητών στα άμεσα ριπλέι!!! (κάτι ξέρουν στην ΕΡΤ...)

Η χαρά των φιλάθλων και παραγόντων είναι τα ριπλέι στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά από μια αμφισβητούμενη φάση!!!
Σκεφτείτε τώρα τι γίνεται όταν στην οροφή των σταδίων έχει τοποθετηθεί το CUBE (το τετράγωνο ταμπλό που δείχνει το ματς) και άμεσα οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να δουν τη φάση...

Αντιδρούν οι διαιτητές της Ευρωλίγκα

Οι φίλαθλοι, πλέον, περιμένουν να ξαναδούν τη φάση και να αρχίσουν να αποδοκιμάζουν τους διαιτητές για το σφύριγμα που δεν τους άρεσε. Είναι γεγονός ότι το θέμα συζητήθηκε στα υψηλά κλιμάκια, όπως βέβαια ότι σε κανέναν δεν αρέσουν οι αντιδράσεις μετά από σφύριγμα. 

Η είσοδος του IRS και του VAR δεν σημαίνει ότι εξαλείφεται το λάθος που γίνεται στο παρκέ, ωστόσο, πρόκειται για έναν συμβουλευτικό τρόπο που ελαχιστοποιεί τις περιπτώσεις όπου υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος. Ούτε ο πρωταγωνιστής είναι, ούτε διαθέτει το αλάνθαστο του ...πάπα. Κι αυτό το επισημαίνουν συνεχώς οι διαιτητές. 

Τι θα γίνει με την επαναληπτική προβολή

Όπως ακούγεται, οδεύει προς κατάργηση μια και δημιουργεί ένα δυσάρεστο και φορτισμένο σκηνικό στα γήπεδο και προκαταβάλλει τους φιλάθλους εις βάρος των ρέφερις. Οι οποίοι τελικά, "πληρώνουν τη νύφη, ...φταίνε - δεν φταίνε.
Η αντίδραση της Ευρωλίγκα και των διαιτητών στα άμεσα ριπλέι!!! (κάτι ξέρουν στην ΕΡΤ...) Reviewed by THE REFEREES on 1:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.