Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Τέλος ο Κουτάς από την ΑΕΚ!!! (όλο το παρασκήνιο...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι αφιέρωσαν δύο άρθρα σε ένα αποκλειστικό δημοσίευμα, που μόλις σήμερα ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ! Ο Χάρης Κουτάς είναι παρελθόν για την ΑΕΚ!!!
Το πρώτο άρθρο γράφτηκε πριν από εννιά ημέρες και είχε τίτλο Αποχωρεί γνωστός παράγοντας από μεγάλη ομάδα της Α1!!! (οι φήμες οργιάζουν...) Και έγραφε το κείμενο: 

"Αποτελεί ουσιαστικά τον Νο2 παράγοντα ομάδας, που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και οποίος αποτελούσε ένα στήριγμα στον ισχυρό άνδρα".


Το δεύτερο κείμενο γράφτηκε πριν από επτά ημέρες και είχε τίτλο: "Ιδιαίτερη συνομιλία Αγγελόπουλου με τον επιχειρηματία Θοδ. Ρούσση!!! (τι ειπώθηκε για τα θέματα της ΑΕΚ...)"
Τι γράφαμε; 

"Ο Ρούσσης, όπως μας είπαν οι γνωρίζοντες, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Μάκη για τα τεκταινόμενα στο χώρο της ΑΕΚ. Υπάρχει ένα "αγκάθι" που πρέπει να βγει και μάλιστα, άμεσα. Έστω κι αν υπάρχει συνεργασία με την Πάρο..."


Σήμερα λοιπόν, από την ΑΕΚ γνωστοποιήθηκε ότι ο Χάρης Κουτάς αποτελεί παρελθόν!!! Ποιος το πίστευε; Οι Γκρίζοι Λύκοι που είχαν το θέμα...

Η Live Sport λέει σε ελεύθερη μετάφραση και μέσα από την enwsi.gr...

Μετά από απόφαση του Μάκη Αγγελόπουλου, αποτελεί παρελθόν από τον «Δικέφαλο»! 


Αν και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κάθισαν δίπλα δίπλα, οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν πάρει το τελευταίο διάστημα την κάτω βόλτα. Υπήρχαν αρκετές διαφωνίες σε θέματα και χειρισμούς, ενώ εσχάτως προέκυψε και ένα σοβαρό οικονομικό ζήτημα το οποίο έφερε το οριστικό «διαζύγιο» με απόφαση του Μάκη Αγγελόπουλου. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ φέρεται να έχει αγοράσει (;) τις λίγες μετοχές που είχε ο κ. Κουτάς στην κατοχή του από το 2018.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο κ. Κουτάς στην ΚΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπούσε ένα ακόμα ισχυρό πρόσωπο το οποίο δεν ήθελε να βγει στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον κ. Θεόδωρο Ρούσση, ο οποίος είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους του Βελγίου και επικεφαλής του Ravago Group. Του μεγαλύτερου ανεξάρτητου παραγωγού πρώτων υλών για πλαστικά και ενός από τους μεγαλύτερους διανομείς στην παγκόσμια αγορά πλαστικών, ελαστικών και χημικών.

Αυτό που μένει να φανεί το προσεχές διάστημα είναι αν ο κ. Ρούσσης παραμείνει έστω και χωρίς να φαίνεται στο πλευρό του Μάκη Αγγελόπουλου, με τον οποίο σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουμε συλλέξει δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα.

To aek365 έγραψε:

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν και παραμένει ο μοναδικός χρηματοδότης της ΑΕΚ με ποσοστό σχεδόν 90% της ΚΑΕ Στην κατοχή του Μάκη Αγγελόπουλου έχει περάσει εδώ και λίγες μέρες το ποσοστό που κατείχε από το μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ ΑΕΚ ο Χάρης Κουτάς, ποσοστό το οποίο μετά από αυξήσεις Μ.Κ όπου δεν συμμετείχε είχε πέσει από το 2,04% που είχε σε κάτω από 1%.

Ο Ελληνας επιχειρηματίας που είναι και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους αποχωρεί από την ΑΕΚ κάτι που ουσιαστικά έχει γίνει από τον Δεκέμβριο. Οπως φαίνεται και από το ποσοστό που κατείχε στο Μετοχικό Κεφάλαιο η παρουσία όλα αυτά τα χρόνια του Χάρη Κουτά στο πλευρό του Μάκη Αγγελόπουλου δεν ήταν στο οικονομικό κομμάτι αλλά ως συμπαραστάτης αφού ως φανατικός Ενωσίτης ήθελε να είναι κοντά στην ομάδα. 

Αποκλειστικός χρηματοδότης της ΚΑΕ ήταν και παραμένει ο Μάκης Αγγελόπουλος οπότε δεν τίθεται κανένα θέμα σε ότι αφορά την ομάδα, το παρόν και το μέλλον της από αυτή την εξέλιξη. Σχεδόν το 90% της ΚΑΕ ανήκει στον Μάκη Αγγελόπουλο κι ένα μικρό ποσοστο έχει ο Εδουάρδος Καρέρ που είχε μπει με 5% όταν ιδρύθηκε η ΚΑΕ όμως δεν συμμετείχε στις απανωτές αυξήσεις κεφαλαίου και το ποσοστό του έχει σχεδόν εξαφανιστεί αφού ούτως ή άλλως είχε μπει για συμπαράσταση και όχι ως επενδυτής. Το 10% παραμένει πάντα στην κατοχή της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.
Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Τέλος ο Κουτάς από την ΑΕΚ!!! (όλο το παρασκήνιο...) Reviewed by THE REFEREES on 10:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.