Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Παρασκήνια: Οι πυροβολισμοί στον "αέρα" για τη διαιτησία...

Πυροβολισμούς στον αέρα έχουμε κάθε σαββατοκύριακο, έτσι για να σπάει η ρουτίνα και να επηρεάζονται οι διαιτητές του επόμενου ματς...

😶😶😶 Παλιά, δοκιμασμένη συνταγή...

🤣🤣🤣 Είκοσι ποντάκια έχασε ο ΟΦΗ από τον Πανερυθραϊκό και διαμαρτύρεται για τη διαιτησία!!! Μόλις 91-71 και οι Κρητικοί είναι μονίμως παραπονούμενοι. Σκεφτείτε ότι ακόμα και στο σημείο όπου φάνηκε να ανακάμπτει, ήταν πίσω στο σκορ με 13 πόντους!!!

🤔🤔🤔 Εμείς καλόπιστοι είμαστε, αλλά ο Ράλλης θα πρέπει να είναι ολίγον πιο ήρεμος στα παιχνίδια. Κάτι παραπάνω ξέρουμε...

😁😁😁 Βάλτε και τα Χανιά στο παιχνίδι, που κι αυτά διαμαρτύρονται συνεχώς για να καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά εις τη μεγαλόνησο. 

😣😣😣  Αμ. στον Παπάγο... Τα έχουν χάσει ολίγον τα πράγματα. Στο ματς με το Μαρούσι ζήτησαν να βρεθεί παρατηρητής διαιτησίας. 

🤗🤗🤗 Ο Κώστας Μουζάκης, μέλος της ΚΕΔ, ορίστηκε και είδε ότι δεν υπήρξε πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του ματς. Οι διαιτητές τα πήγαν καλά και δεν καθόρισαν το αποτέλεσμα. 

😏😏😏 Στο τέλος όμως, δεν έλειψαν τα παράπονα εις το face το book. Σώνει και καλά δηλαδή, να ανακαλυφθούν λάθη. 

🙄🙄🙄 By the way, η διαιτησία με Πρωτέα Βούλας πως ήταν; Αυτό δεν μας το είπαν... 

💛💛💛 Και για να μην λέμε μόνο τα στραβά, μπράβο στους παίκτες του ΟΦΗ οι οποίοι πρόσφεραν βοήθεια σε 68χρονο συνεπιβάτη του, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό εν πλω.

Παρασκήνια: Οι πυροβολισμοί στον "αέρα" για τη διαιτησία... Reviewed by THE REFEREES on 8:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.