Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το ημερολόγιο του Ζάβαλου - Ημέρα 3η: Με υγεία και αδελφοσύνη το 2021

Αγαπητό Ημερολόγιο, Φεβρουάριος... Ο μήνας των ερωτευμένων...
της αποκριάς και των απανταχού "το κοπή τη πίτα" events.

Κόψαμε και εμείς οι Bloggers τη πίτα μας και είχαμε δίπλα μας το νέο μέλος, τον αγαπημένο μας υπάλληλο-blogger. Αν και το πρόγραμμά του ήταν βεβαρημένο. Βλέπετε οι υποχρεώσεις είναι πολλές και η προσωπικότητά του πολυσχιδής. 


Αγαπητό Ημερολόγιο, 

Ο υπάλληλος - blogger απόλαυσε την πεντανόστιμη, γευστικότατη και λαχταριστή πίτα, με το καρυδάκι της και τα ούλα της από Zuccherino. Μια χαψιά κάναμε το κομμάτι μας.

Τελικά, το μεγάλο δώρο της βραδιάς που ήταν ένα τετραήμερο (20-21-22-23 Φεβρουαρίου) στην λατρεμένη Πάτρα από το ekdromi.gr, συν extra δώρο ένα menu από μαγευτική ψαροταβέρνα κοντά στην θάλασσα. 

Κακά τα ψέματα, το δώρο πολύ το λιγουρευόμουν, αλλά το κέρδισε εν τέλει ο υπάλληλος - blogger! Και απ' ότι έμαθα πήρε και τα "ρεπά" του από τον κυρ Βαγγέλη. 


Αγαπητό Ημερολόγιο, 

Είπα ρεπό και θυμήθηκα τους γιατρούς να λένε στον γνωστό - γνωστότατο διαιτητή να μείνει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στο πόδι, αλλά αυτός στις ...επάλξεις.

"Γιατρέ μου, αυτή είναι η δουλειά μου", του είπε και του ζήτησε άμεσα να του κάνει μια ενεσούλα για να μπαίνει στα παρκέ.

Την υγεία του δεν την σκέφτεται;

Βέβαια, δεν είναι (μόνο αυτή) η δουλειά του...


Αγαπητό Ημερολόγιο, 

θυμήθηκα πριν κάμποσα χρόνια όταν ζήτησε ένα μικροδανειάκι από συνάδελφό του, ώστε να φτιάξει την επιχείρησή του. 

Και πόσο αντέδρασε όταν άκουσε ποιο θα ήταν το επιτόκιο...

Είχε να μιλήσει με τον συνάδελφό του κάμποσους μήνες. Αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται.


Αγαπητό Ημερολόγιο,

Έμαθα ότι στην ΚΕΔ είχαμε κάποιους, ανεπαίσθητους, τριγμούς. Μέλος κατήγγειλε ότι ο "έτερος ...εμείς" είπε σε σύνδεσμο όταν του ζήτησαν περισσότερους ορισμούς: "Από μένα μην περιμένετε τίποτα. Πάτε σ' αυτόν που τον καλείται να σας φτιάξει..."

Και φάνηκε ότι η συναδελφικότητα περισσεύει στην ΚΕΔ...


Αγαπητό Ημερολόγιο, 

Πρώην πρόεδρος, πρώην διαιτητής που αρέσκεται να μπαίνει στα πόδια του εκάστοτε προέδρου στο σύνδεσμό του και που θεωρείται "δούρειος ίππος" στο χώρο της διαιτησίας, βρίσκεται σε πραγματικά δεινή θέση. 

Για τα όσα λέει, αλλά κυρίως για τα όσα έγραψε...

Πόσο προφητική ήταν η Μιμή (Ντενίση), που σε συνέντευξη είχε δηλώσει: "Θα υπήρχα σε αυτή τη δουλειά, αν δεν είχα χιούμορ; Επειδή έχω πάρα πολύ χιούμορ, έχω αντιμετωπίσει όλα αυτά που έχουν γίνει σε αυτή τη δουλειά, όλες τις κατινιές, όλες τις αηδίες, όλα τα πράγματα τα φτηνιάρικα"...


Αγαπητό Ημερολόγιο, 

Αυτά! Και του χρόνου με υγεία και καμία απουσία! Και κυρίως συναδελφικότητα και αδελφοσύνη το 2021. Διότι το 2020 χλωμούτσικο είναι...
Το ημερολόγιο του Ζάβαλου - Ημέρα 3η: Με υγεία και αδελφοσύνη το 2021 Reviewed by THE REFEREES on 8:25 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.