Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οριστικό: Έφθασαν τα ονόματα διαιτητών στην ΕΟΚ για τα οφειλόμενα!!! (ποιοι είναι μέσα...)

Οριστικά και αμετάκλητα η λίστα των περίπου 300 διαιτητών που σφυρίζουν στα εθνικά πρωταθλήματα  και τους οφείλει χρήματα η ΕΟΚ, έφθασε στον τελικό αποδέκτη...

Τα μέλη της ΟΔΚΕ όλο αυτό το χρονικό διάστημα επικοινωνούσαν με συναδέλφους, προκειμένου να ενημερωθούν για το ακριβές ποσό. 

Η κατοχύρωση των οφειλόμενων προς διαιτητές

Και πραγματικά, την περασμένη εβδομάδα η πλήρης λίστα έφθασε στο Μαρούσι και στα γραφεία της ΕΟΚ, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία σταδιακής εξόφλησης των ρέφερις. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα χρήματα κατοχυρώθηκαν, άρα η ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη να τα καταβάλει. 

Αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία της διοίκησης της ΟΔΚΕ, καθώς κατάφερε να προβεί σε συμφωνία και μάλιστα, χωρίς απώλειες.


Ποιους είδαμε στη λίστα των ρέφερις

Στη λίστα είδαμε σχεδόν όλους τους διαιτητές των εθνικών κατηγοριών, εκτός από 7-8 όπου δεν στάθηκε δυνατή η επικοινωνία μαζί τους. Μεταξύ αυτών και διαιτητής της Α1, που σταμάτησε πρόωρα το μπάσκετ.


Όπως αναφέρθηκε από την ΕΟΚ, μόλις πιστωθεί η επιχορήγηση από τη γενική γραμματεία Αθλητισμού θα δοθεί η πρώτη δόση στους διαιτητές. 
Οριστικό: Έφθασαν τα ονόματα διαιτητών στην ΕΟΚ για τα οφειλόμενα!!! (ποιοι είναι μέσα...) Reviewed by THE REFEREES on 7:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.