Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βγήκε από το ...λαγούμι του ο Γαλατσό: "Δεν θα ανεχθούμε οποιονδήποτε μειώσει την φερεγγυότητα του Πρωταθλήματος"!!!

Και ξαφνικά, εν μέσω πολέμου και διχασμού, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο οποίος έχει μειώσει τον αριθμό των συμβουλίων για ευνόητους λόγους...

Ο Γαλατσό, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε ακόμα και για το στοίχημα, λέγοντας ότι "δεν θα ανεχθούμε οποιονδήποτε μειώσει την φερεγγυότητα του Πρωταθλήματος και θα είμαστε οι πρώτοι που θα οδηγήσουμε τυχόν υπόθεση στην δικαιοσύνη". 

Μόνο που η μείωση της φερεγγυότητας του πρωταθλήματος προέρχεται και από τον ΠΑΟΚ, την ομάδα που είναι μεγαλομέτοχος!!! Μήπως θα πρέπει να ξεκινήσει απ' εκεί και ακριβώς μετά από τον Άρη;

Να τι λέει ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος...



  • Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ο ΕΣΑΚΕ τους τελευταίους μήνες της περασμένης σεζόν πέρασε τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του. Η αποχώρηση του Ολυμπιακού ήταν σημαντικό πλήγμα για το πρωτάθλημα. Καταφέραμε, ωστόσο, να σταθούμε όρθιοι με τη σημαντική συμβολή των ιδιοκτητών και των χρηματοδοτών των υπόλοιπων ΚΑΕ και προχωρήσαμε σε αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο του πρωταθλήματος ώστε να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της διοργάνωσης. 

  • Ο Ολυμπιακός είναι μέλος του ΕΣΑΚΕ από την ίδρυση του Συνδέσμου μας. Είναι αυτονόητο ότι θέλουμε τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα μας αρκεί να ικανοποιούνται οι αγωνιστικές προϋποθέσεις.



  • Η προσπάθεια μας για την βελτίωση των όρων και των συνθηκών διεξαγωγής του πρωταθλήματος δεν σταματάει ποτέ. Συνεπώς και η καταγραφή, η συζήτηση και η αντιμετώπιση των προβλημάτων. Σε κάθε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ συζητάμε με τους ιδιοκτήτες και τους εκπροσώπους των ομάδων τα προβλήματα και προγραμματίζουμε δράσεις για την αντιμετώπιση τους.


  • Ο ΕΣΑΚΕ ως θεσμικό όργανο για να προβεί σε ενέργειες πρέπει να έχει συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια του. Δεν μπορούμε να αντιδρούμε βάσει φημών η υποψιών. Επειδή, όμως, τα πράγματα στο χώρο του παράνομου στοιχηματισμού εξελίσσονται διεθνώς, είμαστε σε διαρκή εγρήγορση για να πάρουμε τα όποια μέτρα χρειαστούν. 


  • Δεν θα ανεχθούμε οποιονδήποτε αποδειχθεί με στοιχεία η εμπλοκή του. Δεν θα ανεχθούμε οποιονδήποτε μειώσει την φερεγγυότητα του Πρωταθλήματος και θα είμαστε οι πρώτοι που θα οδηγήσουμε τυχόν υπόθεση στην δικαιοσύνη, όπως άλλωστε έχουμε κάνει στο παρελθόν με δημοσίευμα του εξωτερικού».



  • Δεν κατάγομαι απλά, αλλά ζω στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στην πόλη στην οποία άρχισε να γράφεται η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ από τη ΧΑΝΘ το 1919. Είναι δυσάρεστο, αλλά εκτιμώ ότι και οι δύο σύλλογοι θα συσπειρώσουν τον κόσμο τους και θα βρουν την δύναμη να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της φετινή σεζόν. Ελληνικό μπάσκετ χωρίς ισχυρή Θεσσαλονίκη δεν νοείται. Η πόλη έχει στο DNA της το μπάσκετ και πιστεύω ότι με την ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων των δύο συλλόγων θα βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις».


  • Εμείς επιθυμούμε να λήξει η διαμάχη με συμβιβασμό που θα συμβάλλει στην πρόοδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και την συνένωση όλων των δυνάμεων του. Θεωρούμε ότι τα εθνικά πρωταθλήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του αθλήματος στην ήπειρο μας. Είναι καταστροφικό για το ευρωπαϊκό μπάσκετ να υποβαθμίζονται και οδηγούνται στο μαρασμό, προς χάριν μιας κλειστής λίγκας, που καταργεί τον υγιή ανταγωνισμό, την άμιλλα - που αποτελεί βασικό συστατικό του αθλητισμού -και αποκλείει επενδυτές από τον χώρο. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλλει τις απόψεις, τις προθέσεις και τις αντιλήψεις του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά όλοι μαζί οι φορείς που υπηρετούμε το άθλημα μέσα από διάλογο και συνεννόηση πρέπει να βρίσκουμε τις λύσεις που συγκεντρώνουν γενικότερη αποδοχή.


  • Δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά θεωρώ πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την κρίση της περασμένης σεζόν. Προχωρήσαμε σε αλλαγές όπως ο αυτόματος υποβιβασμός στην Α2 για ομάδα που δεν συμμετέχει σε αγώνα Πρωταθλήματος με υπαιτιότητας της. Αποφασίσαμε αυστηροποίηση των ποινών για παραπτώματα που συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, την αύξηση των κατωτάτων ορίων των εγγυημένων ισοσκελισμένων προϋπολογισμών των ΚΑΕ (από τις 400.000 ευρώ σε 600.00 για ομάδες που ανέρχονται από την Α2 και σε 800.000 για τις υπόλοιπες) κ.α.



  • Προσπαθήσαμε στα σχεδόν τρία χρόνια που βρίσκομαι στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ να εξασφαλίσουμε οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια για τις ΚΑΕ με μακρόχρονες χορηγικές και τηλεοπτικές συμφωνίες.

Πηγή: ethnos.gr
Βγήκε από το ...λαγούμι του ο Γαλατσό: "Δεν θα ανεχθούμε οποιονδήποτε μειώσει την φερεγγυότητα του Πρωταθλήματος"!!! Reviewed by THE REFEREES on 6:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.