Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η έμπνευση συνδέσμου, τα οφειλόμενα στους διαιτητές και η μεγάλη συνάντηση!!!

Θα έχετε διαπιστώσει ότι ο Κύριος Γκρι είναι "μέσα" στα διαιτητικά πεπραγμένα και ξέρει πρόσωπα και πράγματα...

Γέλιο

😁😁😁 Όπως ότι καλύτερα που αναβλήθηκε πίτα ενός διαιτητικού συνδέσμου, διότι θα έπεφτε πολλή γέλιο...


Άβολη θέση

😮😮😮 Η έμπνευση θα (ξανα)τιμηθεί παράγοντας της διαιτησίας θα τους έφερνε σε αρκετά άβολη, αν όχι δύσκολη, θέση. Και καλύτερα που αναβλήθηκε, ώστε να το ξανασκεφθούν καλύτερα και πιο σοβαρά...


Υψηλοί σφυγμοί

👍👍👍 Αντίθετα σε έναν άλλο σύνδεσμο, όπως μαθαίνω, θα γίνει χαμός... Οι σφυγμοί είναι υψηλοί και οι ετοιμασίες βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. 


Εκπλήξεις

💥💥💥 Μπορεί να δείτε και εκπλήξεις, που δεν θα τις περιμένατε...

Οφειλόμενα

💘💘💘 Γράφαμε για "φίλια πυρά" του πατρινού Matchnews εις βάρος των Μπούσια, Τσαγκρώνη αναφορικά με τα οφειλόμενα των διαιτητών και ήρθε η απάντηση μια εβδομάδα μετά.

Ατελείωτη κουβέντα

🏀🏀🏀 Φιλοξενήθηκε από το matchnews και ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ ανέφερε ότι "η λύση στο ζήτημα αυτό επετεύχθη μετά από πολλές επαφές, ραντεβού και ατέλειωτη κουβέντα και είναι για την Ομοσπονδία μια πολύ μεγάλη επιτυχία".

Αζήτητα

🔔🔔🔔 Και συνέχισε ο Μπούσιας: "Μιλάμε για χρήματα που οφείλονταν επί χρόνια στους διαιτητές και κινδύνευαν να πάνε στα αζήτητα και να διαγραφούν, αν δεν φθάναμε σε μια λύση που είναι δεσμευτική και με εγγυήσεις ότι θα πάρει σάρκα κι οστά», ήταν η αρχική του αναφορά".

Κάνουν αγώνα

💪💪💪 Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ κατέληξε: "Από την πρώτη στιγμή ανάληψης της ΟΔΚΕ, όλα τα μέλη της διοίκησης κάνουν αγώνα για μια καλύτερη μέρα των διαιτητών και δεν πιστεύω να αμφιβάλει κανείς ότι τα πράγματα σήμερα είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια".

Εκλογές

👓👓👓 Στην ΟΔΚΕ τα πράγματα κυλούν ήρεμα, μια και άπαντες περιμένουν το τέλος του πρωταθλήματος. Αμέσως μετά θα ετοιμαστούν για εκλογές.

Αποχωρήσεις

🥽🥽🥽 Κρατήστε το: Πέντε διαιτητές της Α1 τελειώνουν το καλοκαίρι και δύο απ' αυτούς σκέφτονται να εμπλακούν με τα διοικητικά της ΟΔΚΕ. Αναστόπουλος, Καρακατσούνης, Σχινάς, Μπήτης και Παφίλης ολοκληρώνουν ευδοκίμως την καριέρα τους.

Ενδιαφέρον 

🧿🧿🧿 Προσθέστε και τον Αστέριο Γκούμα, ο οποίος έχει τα φόντα να κατέβει αλλά και τη Μαρία Κάλφα και όπως καταλαβαίνετε, οι εκλογές της ΟΔΚΕ θα έχουν ενδιαφέρον.  

Το ταξίδι

✈✈✈ Ο Τάκης Αναστόπουλος δεν πρόκειται να δώσει το "παρών" την Κυριακή στο αγωνιστικό τεστ. Από τις 2 Φεβρουαρίου απουσιάζει εκτός Ελλάδας και επιστρέφει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. 

Συνάντηση


🤼‍♂️🤼‍♂️🤼‍♂️ Και μια που λέμε για Μπούσια και Πάτρα, μια επιστολή έφθασε σήμερα στην ΕΟΚ από Πατρινό αποστολέα. Το περιεχόμενο είναι μια συνάντηση που πρέπει να γίνει. 

Λεπτομέρειες προσεχώς

Αν πράγματι, γίνει, τότε θα πρόκειται για μεγάλη συνάντηση. Λεπτομέρειες λίαν συντόμως...
Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η έμπνευση συνδέσμου, τα οφειλόμενα στους διαιτητές και η μεγάλη συνάντηση!!! Reviewed by THE REFEREES on 5:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.