Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Η βράβευση του Ταβουλαρέα και η αποκάλυψη του υφυπουργού!!!

Ήταν μια εξαιρετική στιγμή για ένα μέλος της ΚΕΔ. Γιατί;

Ο Κυριάκος Ταβουλαρέας έλαβε για πρώτη φορά τιμητική πλακέτα από τότε που αποχώρησε από την ενεργό δράση. 


Παράλληλα, για πρώτη φορά τιμήθηκε παράγοντας από τη νότια Ελλάδα, δεδομένου ότι ο σύνδεσμος Κιλκίς έχει βραβεύσει τους Τανατζή και Κορομηλά. 

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών και Βουλευτής Νομού Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, παρέδωσε την πλακέτα στο μέλος της ΚΕΔ και όπως αποκάλυψε, "με τον Κυριάκο μας συνδέει κάτι πολύ δυνατό"!!!

Ο Κυριάκος Ταβουλαρέας αναφέρθηκε στην τιμητική βράβευση, επισημαίνοντας ότι "για τον Πλούταρχο Ελευθεριάδη θα ήθελα να πω ότι η άποψη που έχουν σε όλη την Ελλάδα οι συνάδελφοί του είναι εξαιρετική. Ο Πλούταρχος είναι ένα ζωντανό κύτταρο της διαιτητικής κοινωνίας αλλά και στο Κιλκίς.

Η ευχή μου είναι ότι θα πρέπει να συνεχίσει με το ίδιο μεράκι και ζήλο για να μπορέσει να δώσει ακόμα περισσότερα στο χώρο της διαιτησίας τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.


Αναφορικά με τον Παντελή Ελευθεριάδη, ο οποίος είναι ο ειδικός γραμματέας της ΟΔΚΕ, έχω να μιλήσω για το ήθος και την εργατικότητα αλλά και το πάθος που επιδεικνύει για το μπάσκετ, τη διαιτησία αλλά και την κοινωνία, εδώ στο Κιλκίς

Είναι, άλλωστε, ο πρεσβευτής της ελληνικής διαιτησίας στις περιοχές αυτές. Είναι μεγάλη τιμή που είμαι εδώ μαζί τους..."


Ο Γιώργος Γεωργαντάς ανέφερε: Χαίρομαι που βρίσκομαι στη μάζωξη τόσο σημαντικών ανθρώπων της διαιτησίας και του αθλητισμού, που έχουν ως βασικά στοιχεία την ποιότητα ως ανθρώπου αλλά και την επαγγελματικότητα πορεία.

Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, την πορεία τη δική σας και της ομοσπονδίας και πραγματικά, θεωρώ ότι είναι τιμή μου που βρίσκομαι μαζί σας..."

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Η βράβευση του Ταβουλαρέα και η αποκάλυψη του υφυπουργού!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:23 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.