Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο πραγματικός λόγος που επιτίθεται στον Βασιλακόπουλο ο Μάκης Αγγελόπουλος... (χάνεται το μεγάλο πλεονέκτημα...)

Την μέθοδο "χτυπάει το σαμάρι για να τα ακούσει το ...γαϊδούρι" ακολουθεί ο Μάκης Αγγελόπουλος της ΑΕΚ. Ο πραγματικός λόγος της επίθεσης...
εις βάρος του Γιώργου Βασιλακόπουλου είναι το γεγονός ότι αποδυναμώνεται σημαντικά στον τελικό από την απουσία των φιλάθλων!!!

Η "αιχμή του δόρατος" της Ένωσης στον τελικό του κυπέλλου θα ήταν οι φίλαθλοι. Η δυναμική του κόσμου θα οδηγούσε την ομάδα στην κατάκτηση του κυπέλλου, δεδομένου υπερτερεί σ' αυτόν τον τομέα τόσο κόντρα στον Προμηθέα όσο και στο Περιστέρι. 


Το ίδιο συνέβη και στο ΟΑΚΑ στην κατάκτηση του Basketball Champions League, όταν ο Μάκης Αγγελόπουλος "έσκασε" γύρω στο ένα μύριο, προκειμένου να γίνει το φάιναλ φορ στο Μαρούσι. 

"Δάχτυλος" του Λιόλιου θεωρεί ότι είναι η απόφαση της ΕΟΚ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από δημοσιεύματα και φωτογραφίες από την κοπή της πίτας του Προμηθέα. Σε κιτρινόμαυρες ιστοσελίδες παρουσιάζεται σχεδόν ως σκάνδαλο την παρουσία του Τσαγκρώνη στην πίτα, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι είναι πρόεδρος της ένωσης Αχαΐας!!! 


Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο Αγγελόπουλος πιέζει αφόρητα την ΕΟΚ να αποδεχθεί το αίτημα για την παρουσία φιλάθλων, ενώ και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ δημιούργησε πρόβλημα στην πρόσφατη συνάντηση που έγινε στην Κρήτη. 

Είπαμε ο κόσμος της ΑΕΚ αποτελεί το απόλυτο πλεονέκτημα για την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου και η απουσία του θα αποδυναμώσει. 

Ο πραγματικός λόγος που επιτίθεται στον Βασιλακόπουλο ο Μάκης Αγγελόπουλος... (χάνεται το μεγάλο πλεονέκτημα...) Reviewed by THE REFEREES on 4:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.