Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Προτάσεις για κλάματα για τη διαιτησία από τον Φασούλα!!! (ως πρόεδρος της ΕΟΚ τι θα πράξει...)

Ο Παναγιώτης Φασούλας επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για την προεδρία της ΕΟΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24 και μίλησε για τη διαιτησία...

Η συνέντευξη του Φασούλα


Ο Παναγιώτης Φασούλας ήταν ξεκάθαρος που θέλει να πάει η διαιτησία και συγκεκριμένα στον ΕΣΑΚΕ.

Οι παράγοντες των ομάδων της Α1 είναι καλύτερα να διαχειριστούν τους διαιτητές και όχι βέβαια, η ΕΟΚ ή ακόμα καλύτερα η ΟΔΚΕ, όπως ήταν επί Δήμου...

Είναι καλύτερα οι διαιτητές να υπάγονται στον πρόεδρο και τον γου γου της ΕΣΑΚΕ, παρά στο όργανό τους;

Αλλά ας δούμε τι λέει:


  • Αυτή η καχυποψία θα φύγει καταρχάς μόλις η Ομοσπονδία βγάλει από πάνω της το κομμάτι της διαιτησίας στην Α1 και το παραδώσει στον ΕΣΑΚΕ. Οι διαιτητές να ορίζονται ή να κληρώνονται απευθείας από τη λίγκα, όχι από την ΚΕΔ/ΕΟΚ. Γιατί να ασχολείται η Ομοσπονδία με την κλήρωση των διαιτητών στην Α1; Λήγει έτσι αυτή η καχυποψία; Νομίζω πως ναι.

  • Θέλουν οι ομάδες να κάνουν ένα σοβαρό πρωτάθλημα στην Α1; Να βρουν έναν τρόπο για το πώς θα προκύπτουν οι διαιτητές σε κάθε αγώνα, εννοώ με κλήρωση ή ορισμό, κι εκ του αποτελέσματος ο υπεύθυνος αρχιδιαιτητής να κρίνεται στο τέλος της χρονιάς. Εγώ λέω τον άνθρωπο που θα κάνει τις κληρώσεις ή τους ορισμούς να τον βγάζει ο ΕΣΑΚΕ. Κι από εκεί να προκύπτει η αξιολόγησή του μέσω των ομάδων. Όπως αντίστοιχα κι αυτή των διαιτητών.
  •  Απορώ πώς στους διαιτητές δεν υπάρχει ενός είδους υποβιβασμός. Πάνε μόνο προς τα πάνω. Πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει αυτό. Δεν μπορεί ο παίκτης που δεν έκανε μια καλή χρονιά να μην βρίσκει το συμβόλαιο που θέλει και να πηγαίνει σε χαμηλότερη κατηγορία, ο προπονητής να απολύεται κι ο διαιτητής να μην επηρεάζεται στο ελάχιστο από την απόδοσή του. Αν ένας διαιτητής της Α1 έχει κάνει πολλά λάθη σε αγώνες, να σφυρίζει μετά σε χαμηλότερη κατηγορία. Όχι επειδή αξιολογήθηκε μια φορά ως Α1 να μένει μόνιμα εκεί, ανεξαρτήτως του τι κάνει στα παιχνίδια".


  • Πρέπει να υπάρχει ένας αρχιδιαιτητής, ο οποίος θα πρέπει να πληρώνεται αδρά για να φέρνει σε πέρας την αποστολή του. Γιατί λέω αδρά; Γιατί αν χάσει τη δουλειά του μετά από έναν χρόνο επειδή τίναξε το πρωτάθλημα στον αέρα, να έχει χάσει ένα πάρα πολύ καλό μισθό. 
  • Μπορεί να αποφασίσουν οι ομάδες να φέρνουν ξένους διαιτητές, δεν ξέρω. Η άποψή μου είναι ότι έχουμε καλούς διαιτητές στην Ελλάδα, θέλω να παίζουν αυτοί. Θα μπορούσε κι ο αρχιδιαιτητής να είναι ξένος, αν αυτό επιθυμούν οι ομάδες της Α1".
Προτάσεις για κλάματα για τη διαιτησία από τον Φασούλα!!! (ως πρόεδρος της ΕΟΚ τι θα πράξει...) Reviewed by THE REFEREES on 4:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.