Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ανατριχίλα: Η ενέργεια ενός διαιτητή που επιδοκιμάστηκε!!!

Ήταν μια πολύ όμορφη και συγκινητική πράξη ενός διαιτητής κατά τη διάρκεια ενός αγώνα νέων. Άλλωστε τα μικρά πράγματα είναι που μένουν...


Ένας παππούς στο Κάνσας έκατσε να γράψει μια επιστολή και να τη στείλε σε εφημερίδα, προκειμένου να μοιραστεί την ευγένεια ενός διαιτητή σε ένα παιχνίδι μπάσκετ για νέους.

Πήγε τον εγγονό του να ξεσκάσει το Σαββατοκύριακο στον αγώνα. Στην επιστολή του ανέφερε ότι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες σε μια από τις ομάδες δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα αρκετά ψηλά, ώστε να μπει καλάθι. 



Το μεγαλύτερο χαμόγελο

"Αυτός ο διαιτητής σήκωσε το αγόρι και τον βοήθησε να σκοράρει...", έγραψε ο άντρας: "Αυτό το παιδί γύρισε και είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Κι αυτή ήταν η μεγαλύτερη ευχαρίστηση". 



"Το παιδί σκόραρε"

Το γράμμα συνοδευόταν από μια εκτυπωμένη φωτογραφία, που δείχνει το παιδί να σκοράρει. 

"Είπα στον διαιτητή μετά την τέταρτη φάση ότι αυτό που έκανε για το αγόρι ήταν πραγματικά σπουδαίο κι αυτός γύρισε προς το μέρος μου και είπε ταπεινά: "Το μόνο που έκανα ήταν να τον σηκώσω. Το παιδί ήταν αυτό που σκόραρε".



Σε ευχαριστώ Dennis

Ένας προπονητής είπε στον παππού ότι το μικρό όνομα του διαιτητή είναι "Dennis".

"Εκ μέρους όλων των παππούδων και γονέων που ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν αυτή την πράξη, θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ", Ντένις"... 



Η επιστολή υπογράφηκε ως "Παππούς με το κόκκινο καπέλο".

Ανατριχίλα: Η ενέργεια ενός διαιτητή που επιδοκιμάστηκε!!! Reviewed by THE REFEREES on 8:59 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.