Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η περιοδεία μέλους της ΚΕΔ, το ταξίμετρο του Τάσου και ο γελωτοποιός!!!

Φίλοι μου υποστηρίζουν ότι ένα μέλος της ΚΕΔ ανέπτυξε τελευταία έντονη δραστηριότητα...

Περιοδεία 

🪂🪂🪂 Με αφορμή τη βράβευσή του εις το έξοχο και θαυματοποιό Κιλκίς, ο Κυριάκος Ταβουλαρέας δεν έχασε το χρόνο του. Μισή ώρα τιμήθηκε και έβγαλε λόγο και 71 ώρες ασχολήθηκε αποκλειστικά και μόνο με τους διαιτητές!!!

Kill Kiss

🛴🛴🛴 Όχι, μόνο του Κιλκίς αλλά και κοντινών συνδέσμων διαιτησίας.

Ο πληροφοριοδότης

🤿🤿🤿 Ο πληροφοριοδότης μου τον είδε εις τον άντρο του Ντράγκι ή κατά κόσμον Γιώργου Δραγκίογλου αλλά και στη Βέροια, όπου παρακολούθησε το ματς του Φίλιππου με τον Ολυμπιακό.

Άναυδοι

🏁🏁🏁 Ο ίδιος πληροφοριοδότης μου μετέφερε την έκπληξη του Λόρτου και των συναδέλφων του, αντικρίζοντας τον Καλαματιανό στην αμφιθεατρική και όμορφη Βέροια. 

Μαγευτικές Σέρρες

🚩🚩🚩 Εις τας μαγευτικάς Σέρρας παρακολούθησε έξι ρέφερις, ενώ εις το Κιλκίς που διέμενε, σχεδόν, όλους. Και μάλιστα σε εργασιακά παιχνίδια.

Μπομπονιέρα

🍺🍺🍺 Παράκληση: Νίκο μου, μην ξεχάσεις να μου φέρεις από το γάμο την μπομπονιέρα, μια και είμαι φανατικός συλλέκτης.   

Ταξίμετρο

🚖🚖🚖 Τάσο, μην ξεχάσεις στην επιστροφή να βάλεις και ταξίμετρο...

Blogger

👀👀👀 Τι έχουν τα ματάκια των διαιτητών της νότιας Αττικής δύο χρόνια τώρα; Ανίκανους παράγοντες, παρτάκηδες, ...blogger - διαιτητές και πολλούς - πολλούς άλλους...

Κοπή τη πίτα

😇😇😇 Γιατί το γράφω αυτό; Στις 26 Φεβρουαρίου (18.45) είναι η κοπή της πίτας και άπαντες πρέπει να δώσουν το παρών στον Άγιο Κοσμά. 

Άνεμοι

⚓⚓⚓ Θυελλώδεις είναι οι άνεμοι στα νησιά και έτσι, ο Μανώλης Ευσταθίου του συνδέσμου Δωδεκανήσων παρ' ότι ήταν συνεπής στο ραντεβού του δεν είδε το Καταμαράν να αποπλέει. Τα τυχερά της διαιτησίας όταν εξυπηρετείς νησιά...

Γελωτοποιός

🤡🤡🤡 Παιδιά, να οργανωθούμε: Όταν δίνουμε στον Θέμη ένα θέμα να γράψει, να του το γράφουμε κιόλας. Διότι, τον μετατρέψατε σε γελωτοποιό.  

Απειλές

⚡⚡⚡ Στην ύστατη λύση της διαγραφής μέλους προχώρησε σύνδεσμος. Γιατί; Είχαμε απειλές και αντισυναδελφική συμπεριφορά καθώς και συνεχή εμπόδια στο δου σου.

Τακτικές

🔥🔥🔥 Οι τακτικές του εν λόγω ...διαιτητή ξέφυγαν από τα όρια του συνδέσμου του και έφτασαν μέχρι και ανώτερα κλιμάκια.

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η περιοδεία μέλους της ΚΕΔ, το ταξίμετρο του Τάσου και ο γελωτοποιός!!! Reviewed by THE REFEREES on 8:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.