Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έγγραφα - φωτιά: Όλη η αλήθεια για την απουσία φιλάθλων από τον τελικό του κυπέλλου!!! (ποιος έφταιγε τελικά...)

Ο Μάκης Αγγελόπουλος επιτέθηκε κατά του Γιώργου Βασιλακόπουλου και όπως αποδείχθηκε...
απόλυτα άδικα και χωρίς να υπάρχει λόγος. 

Διότι πολύ απλά, την απόφαση για την απουσία των φιλάθλων την πήρε αποκλειστικά και μόνο η αστυνομική διεύθυνση, η οποία δεν ξέχασε τα όσα συνέβησαν στον τελικό του 2018 μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού...

Τα έγγραφα - φωτιά


Η ΕΟΚ και πολύ περισσότερο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, δεν είχε ουδεμία σχέση με τη συγκεκριμένη απόφαση, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα από το έγγραφο της αστυνομικής διεύθυνσης που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας οι Γκρίζοι Λύκοι.

Τι αναφέρονται στα έγγραφα;


  • Σε περίπτωση μετακίνησης φιλάθλων θα απαιτηθεί ειδικός σχεδιασμός με τη διάθεση μεγάλου αριθμού αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες δεν είναι δυνατό να καλυφθούν από τη διεύθυνσή μας ή έστω από την Κρήτη.

  • Θα απαιτηθεί μετακίνηση δυνάμεων από λοιπές περιοχές της χώρας, προκειμένου η διεύθυνσή μας να διατηρήσει την τάξη και ασφάλεια στον αστικό ιστό της πόλης για την πρόληψη - αποτροπή έκνομων ενεργειών.

  • Το 2018 κατά τη διεξαγωγή τελικού και παρά την απαγόρευση της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ με απόφαση του Υφυπουργού, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στην πόλη μεταξύ των φιλάθλων, τα οποία κατεστάλησαν κατόπιν έγκαιρης επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων με αποτέλεσμα να συλληφθούν 8 άτομα και να κατασχεθούν πλήθος αντικειμένων (μεταλλικές ράβδοι, βεγγαλικά) και να προκληθούν φθορές σε καταστήματα.  



Και για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζουμε και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα...








Έγγραφα - φωτιά: Όλη η αλήθεια για την απουσία φιλάθλων από τον τελικό του κυπέλλου!!! (ποιος έφταιγε τελικά...) Reviewed by THE REFEREES on 1:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.