Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Διαιτητικά κους - κους: Η χαρά ενός διαιτητή, οι τραμπουκισμοί και το τζάμπολ χωρίς ρεφς!!!

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ένας πρώην διεθνής διαιτητής. Ο λόγος;


>> Εγγράφηκε ως μέλος στον Σ.ΠΑ.Κ. Λάρισας ο Νίκος Πιτσίλκας, πρώην διεθνής διαιτητής και υπεύθυνος της ρωσικής λίγκας, μαζί με το μέλος του δου σου της ΕΟΚ, Άρη Ζώη.  



>> Ο Νίκος Πιτσίλκας βρίσκεται μεταξύ Λάρισας, Αθήνας και Ρωσίας λόγω των υποχρεώσεων που έχει. 

>> Στην φωτογραφία διακρίνονται αγκαλιασμένα δύο μέλη της διαιτητικής οικογένειας και συγκεκριμένα οι Πιτσίλκας, Κορομηλάς. Λάρισα και Βόλος, άλλωστε, είναι ενωμένος... 


>> Τραμπουκισμοί εις βάρος διαιτητών καταγγέλλονται από τη Νίκη Βόλου. Το κυριακάτικο ματς διακόπηκε για 15 λεπτά και οι ρέφερις προσπάθησαν να διαχειριστούν το παιχνίδι. 




>> Το τζάμπολ του Ολ Σταρ Γκέιμ δεν το έκανε διαιτητής αλλά ο Γιάννης Κουτραφούρης. Πρώην πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και μέλος του συμβουλίου της ΕΟΚ.

>> Ο Κουτραφούρης ήταν ένας από τους πρώτους παράγοντες που ακολούθησε πιστά το μότο "τόπο στα νιάτα", τοποθετώντας πρόεδρο και αντιπροέδρους νέα παιδιά. 


>> Επιμορφωτική συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη και ώρα 20:00 στο γραφείο του συνδέσμου διαιτητών Λέσβου. Αρχικά θα συζητηθούν θέματα συνδέσμου και στη συνέχεια διαχείριση ειδικών καταστάσεων» από τον Σπύρο Σαλαβό. Στο τέλος θα επιλυθούν οι όποιες απορίες. 


>> Ο σύνδεσμος κριτών μπάσκετ έκοψε τη βασιλόπιτας, ενώ ακολούθησαν μια σειρά από βραβεύσεις σε μέλη του Συνδέσμου με πολυετή προσφορά. Εκεί είδαμε τους Γιάννη Δεσάρτη, Γιώργο Χριστοδούλου αλλά και τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ, Χάρη Μελετίου. 


>> Ο πρόεδρος του ΣΚΚΑΣΕ, Δημήτρης Κατρακάζος, αφού απηύθυνε  χαιρετισμό, έκοψε τη βασιλόπιτα με τυχερό τον Ντίνο Μπάκα...
Διαιτητικά κους - κους: Η χαρά ενός διαιτητή, οι τραμπουκισμοί και το τζάμπολ χωρίς ρεφς!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:03 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.