Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Παρασκήνια που προκαλούν: Η αποτυχία του σχεδίου απουσίας και οι υπαινιγμοί κόουτς εις βάρος διαιτητή!!!

Τηλέφωνο έπαιρνε γνωστός παράγοντας της διαιτησίας και ζητούσε επιμόνως...
να μην πηγαίνουν οι διαιτητές στην εκδήλωση του συνδέσμου!!!


  • "Φωτιά" πήρε το τηλέφωνο αλλά όσοι τον υπάκουσαν ήταν λίγοι. Δυστυχώς, κάποιοι υπέκυψαν στις απαιτήσεις του παράγοντα εις βάρος του συνδέσμου τους. Κρίμα...

  • Με πρόστιμο 1.500 ευρώ τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον τεχνικό του Προμηθέα Πατρών, Μάκη Γιατρά, και τον παίκτη της ομάδας, Δημήτρη Αγραβάνη για τη συμπεριφορά τους στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ εις βάρος του διαιτητή Χάρη Καρακατσούνη.
  • Σε επικοινωνία που είχε με το stereabasket με τον κόουτς Γιώργο Βελισσαράκο, θέλησε να δώσει κάποιες ξεκάθαρες εξηγήσεις για παλαιές δηλώσεις του σε αγώνα μπάσκετ για τον διαιτητή Παναγιώτη Χουγιάζο.
  • "Ποτέ δεν άφησα υπαινιγμούς για τον κ. Χουγιάζο, για ”κατευθυνόμενα” παιχνίδια, ούτε για δόλο, ούτε για μεροληπτικές διαιτησίες για χάρη ”’άλλων”. Αν τυχόν, από λάθος, παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις μου για τον κ. Χουγιάζο, ζητώ συγνώμη για τον λάθος τρόπο δηλώσεων μου. Είναι αστείο να σκέφτεται κάποιος, οτιδήποτε ύποπτα αρνητικό, για διαιτητές, προπονητές και αθλητές του μπάσκετ της ΕΣΚΑΣΕ".
  • Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είχε πολλά παράπονα από την τριάδα μετά την ήττα από την ΑΕΚ και έκανε λόγο για… θλίψη: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και για την αποψινή νίκη. Το παρελθόν μου στην ομάδα και ο σεβασμός που οφείλω να δείξω στην ομάδα που ανατράφηκα μπασκετικά δεν μου επιτρέπουν να σχολιάσω τη θλιβερή εικόνα των ανθρώπων που καλούνται να υπερασπιστούν το δίκαιο. Θλίψη!"
  • Στις 10-11-12 Απριλίου θα διεξαχθεί η σχολή διαιτησίας στην Μύκονο. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Παρασκήνια που προκαλούν: Η αποτυχία του σχεδίου απουσίας και οι υπαινιγμοί κόουτς εις βάρος διαιτητή!!! Reviewed by THE REFEREES on 9:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.