Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ξέχασε να ...παραιτηθεί από την έμμισθη θέση στην ΕΟΚ ο Φασούλας!!! (ποιος είναι ο πρωταρχικός στόχος...)

Ο Παναγιώτης Φασούλας, όπως είπε, θα διεκδικήσει την ψήφο των ομάδων στην προσπάθειά του να γίνει ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ...

Σύμβαση αορίστου χρόνου υπέγραψε ο Φασούλας


Μέχρι στιγμής όμως, δεν έχει υποβάλλει την παραίτησή του από την έμμισθη θέση που κατέχει και η οποία έχει κατατεθεί και στην ΓΓΑ.

Ως τεχνικός σύμβουλος έχει προσληφθεί την τελευταία πενταετία ο Παναγιώτης Φασούλας και μάλιστα, υπέγραψε σύμβαση αορίστου χρόνου. Που σημαίνει πρακτικά ότι δεν έχει δικαίωμα να κατέβει στις εκλογές που θα γίνουν μετά την Ολυμπιάδα. 

Η αράχνη το γνωρίζει αλλά στόχος του είναι η ανάληψη του γενικού διευθυντή της ΕΟΚ, δεδομένου ότι ανήκει στο προσωπικό της...

Σύμφωνα με το νόμο Υπ' αριθμ. 2725/1999 περί ερασιτεχνικού αθλητισμού. 

Στο άρθρο 12 παρ. 2β περί κωλυμάτων και περιορισμών αναφέρεται ξεκάθαρα: 

2. Δεν επιτρέπεται να εκλεγεί στο Δ.Σ. ή σε άλλο από το καταστατικό προβλεπόμενο όργανο αθλητικής ένωσης υποψήφιος, εφόσον είναι υπάλληλος αθλητικής ένωσης ή ομοσπονδίας.
Ακόμα κι αν ο επόμενος υφυπουργός εξαιρέσει την εν λόγω παράγραφο στο νέο αθλητικό νόμο, δεν θα είναι ηθικό να κατέβει στις εκλογές.

Αναλυτικά τι αναφέρεται:


Άρθρο 12 Κωλύματα Περιορισμοί


1.Οι διατάξεις του άρθρου 3 του παρόντος νόμου εφαρμόζονται αναλογικά αία πρόσωπα που συμμετέχουν στα προβλεπόμενα από το καταστατικό και τους κανονισμούς όργανα διοίκησης και επιτροπές των οικείων αθλητικών ενώσεων.
2.Δεν επιτρέπεται να εκλεγεί στο Δ.Σ. ή σε άλλο από το καταστατικό προβλεπόμενο όργανο αθλητικής ένωσης υποψήφιος, εφόσον:

α) είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου άλλης αθλητικής ένωσης κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητας,


β) είναι υπάλληλος αθλητικής ένωσης ή ομοσπονδίας.


3.Υποψήφιος για να εκλεγεί μέλος Δ.Σ. ή άλλου, από το καταστατικό προβλεπόμενου, οργάνου αθλητικής ένωσης απαιτείται κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητας, να είναι μέλος αθλητικού σωματείου που αποτελεί μέλος της αθλητικής ένωσης με δικαίωμα να εκλέγει και να εκλέγεται. Η συνδρομή της προϋπόθεσης αυτής αποδεικνύεται με βεβαίωση του οικείου αθλητικού σωματείου, που αποτελεί μέλος της αθλητικής ένωσης.
Ξέχασε να ...παραιτηθεί από την έμμισθη θέση στην ΕΟΚ ο Φασούλας!!! (ποιος είναι ο πρωταρχικός στόχος...) Reviewed by THE REFEREES on 8:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.