Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Διαιτητικά ειδησάρια: Τι έγραψαν για τους Γκρίζους Λύκους, το σεμινάριο και οι νέες συνεργάτες...

Ανακατατάξεις είχαμε πρόσφατα εντός της οικογένειας της ΕΟΚ...

Ο Γιώργος Σταυριανάκης και ο Γιάννης Αντωνόπουλος αντικαθιστούν στο δου σου της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου τον Κώστα Χαλκιόπουλο και τον Νίκο Ιερομνήμων, αντίστοιχα.

Άρα, η πρόεδρος, Ανδριάνα Μπαφίτη, αποκτάει νέους συνεργάτες.  

Τι γράφτηκε για τους Γκρίζους Λύκους

"Θέμα συζήτησης  στα κλιμάκια της Διαιτησίας Μπάσκετ φάινεται πως έφερε  η ανακοίνωση του Αίολου που ήρθε ως απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου της Νίκης Βόλου. Επίσης υπηρξε έντονη ενόχληση και για όσα έγιναν στον αγώνα  ενώ ίδια άποψη υπάρχει και για τις τοποθετήσεις των ανθρώπων της Βολιώτικης ομάδας.


Αξίζει να τονιστεί πως η διοίκηση του Αίολου στη δική της  ανακοίνωση   έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές μόνο για τα τελευταία 5 λεπτά και για τα υπόλοιπα παρέπεμψε στα συγχαρητήρια των φιλοξενούμενων , “καρφώνοντας”  έτσι με δεικτικό τρόπο την διαιτησία του αγώνα , ενώ και τα ερωτήματα που ετέθεσαν στο κείμενο για τις δηλώσεις του προέδρου  της Νίκης δεν πέρασαν απαρατήρητα.


Είναι ενδεικτό   μάλιστα  οτι το blog  των διαιτητών μπασκετ εβαλε τίτλο  και χαρακτήρισε “απαράδεκτη”  την ανακοίνωση της Τρικαλινής ομάδας , ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει  μετά από το άρθρο οι  ιθύνοντες του Αίολου επικοινώνισαν και έδωσαν διευκρινήσεις με το σχετικό άρθρο μάλιστα να αφέρει επί λέξει…

“Οι Γκρίζοι Λύκοι μετέφεραν την ανακοίνωση της ομάδας Αίολου Τρικάλων…

Μόνο που μας ξεκαθάρισαν από την ομάδα ότι η ανακοίνωση του Αιόλου δεν στρέφεται κατά των διαιτητών.  Κ Ουσιαστικά στρέφεται εναντίον της Νίκης Βόλου και των όσων ειπώθηκαν. Ουδέποτε κατά το παρελθόν η συγκεκριμένη ομάδα έχει βγάλει ανακοίνωση κατά οποιουδήποτε, πολύ περισσότερο για διαιτητές.

Σας ευχαριστούμε για την επανόρθωση”.

https://www.sportrikala.gr/

Ταχύρυθμα μαθήματα σε διαιτητές και κριτές


Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την έναρξη νέας σειράς ταχύρρυθμων μαθημάτων για υποψήφιους διαιτητές και κριτές. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο «Stelios Philanthropic Foundation», το οποίο βρίσκεται στην οδό Αργυρού Δρουσιώτη στη Λεμεσό, στις 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. Κατά την διάρκεια της πρώτης συνάντηση θα γίνει παρουσίαση και ανάλυση του προγράμματος των μαθημάτων της σχολής.


Τα μαθήματα θα έχουν συνολική διάρκεια ένα μήνα. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, θα ξεκινήσει πρακτική εξάσκηση των υποψήφιων διαιτητών και κριτών, σε αγώνες αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.


Η συμμετοχή στα μαθήματα για νέους διαιτητές και κριτές είναι επιχορηγημένη από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Διαιτητικά ειδησάρια: Τι έγραψαν για τους Γκρίζους Λύκους, το σεμινάριο και οι νέες συνεργάτες... Reviewed by THE REFEREES on 10:19 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.