Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ένας ... γάμος και δύο ..κηδείες στη διαιτησία!!! (δείτε τον διαιτητικό απολογισμό της αγωνιστικής...)

Το σαββατοκύριακο πέρασε και η σκόνη από τις διαιτησίες έχουν πέσει. Απολογιστικά έχουμε να πούμε...
ότι η απόδοση των διαιτητών ήταν σε γενικές γραμμές υψηλή και ακούστηκαν μόλις δύο παράπονα...

Οι Γιακείμη, Αποστολίδη, Χρηστίδη

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Νεανική Εστία Μεγαρίδας για την απόδοση των Γιακείμη, Αποστολίδη, Χρηστίδη:

«…Συγχαρητήρια στον Ιωνικό Ν.Φ. για την δίκαιη νίκη του & συγχαρητήρια στην κ. Γιακείμη & στους κ. Αποστολίδη & Χρηστίδη για την εξαιρετική διαιτησία τους. Τέτοιες ενέργειες αν και αυτονόητες, μόνο θετική επίπτωση έχουν στην σχέση όλων όσων είναι μέλη την καλαθοσφαιρικής κοινότητας. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ν.Ε.Μ. και πολλά συγχαρητήρια στα μέλη μας κ.κ. Γιακείμη Ειρήνη, Αποστολίδη Βασίλη και Χρηστίδη Ηλία".

Οι Τζιοπάνος, Αγραφιώτης, Τσιρτσιμάλης

Αντίθετα στην Καρδίτσα φωνάζουν από την ήττα που γνώρισαν κόντρα στον Τρίτωνα, με διαιτητές τους Τζιοπάνο, Αγραφιώτη, Τσιρτσιμάλη:

"Πικρή ήττα για τον Α.Σ.Καρδίτσας KSD που δεν βρήκε τις λύσεις απέναντι στον Τρίτωνα, δεν κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό του και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Αθήνας να φύγει νικήτρια από το κλειστό της Καρδίτσας με 73-76. Παρά το καλό ξεκίνημα, ο Τρίτων βρήκε ρυθμό και προηγήθηκε με 33-34 στο ημίχρονο. 

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στο τελευταίο δίλεπτο, με τον Τρίτωνα να εμφανίζεται πιο αποφασιστικός και τυχερός στο τέλος. Αξιοσημείωτη η απόδοση των διαιτητών που εκνεύρισαν τους φιλάθλους για αποφάσεις που έκριναν το αποτέλεσμα".

Ο Πανταζής στον Ίωνα

Το ίδιο συνέβη και με τον Ίωνα, που διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του Πανταζή στον αγώνα με τον Σπάρτακο: 

"Σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας σφαγιαστικής διαιτησίας από τον κ. Πανταζή. Αντικανονικές τάπες τις έδινε για κανονικές, σφύριζε συνέχεια φάουλ κατά μας και δεν έδωσε ούτε ένα φάουλ υπέρ μας. Ήταν ξεκάθαρο ότι αυτός ο κύριος ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες. Και μάλιστα να βρίζει και τον προπονητή μας στο τέλος που πήγε να διαμαρτυρηθεί για την πρωτοφανή αυτή σφαγή. Μόνο ντροπή. Συγχαρητήρια στον πρώτο διαιτητή κ. Παζώλη, που προσπάθησε μόνος του να κρατήσει το παιχνίδι".
Ένας ... γάμος και δύο ..κηδείες στη διαιτησία!!! (δείτε τον διαιτητικό απολογισμό της αγωνιστικής...) Reviewed by THE REFEREES on 9:07 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.