Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο ΠΑΟ δεν έχει σχέση με την επίθεση στους διαιτητές... (τηλεφωνήματα για την επίθεση στο Λαμόνικα!!!)

Καμία σχέση δεν είχε ο Παναθηναϊκός με το "μεμονωμένο περιστατικό", δηλαδή, την επίθεση ανεγκέφαλων εις βάρος των διαιτητών...
της αναμέτρησης με συνέπεια να τραυματιστεί ο Λαμόνικα, δήλωσε ο Νίκος Πιτσίλκας.

Ο παρατηρητής της Ευρωλίγκας τόνισε ότι τον παίρνουν απ' όλη την Ευρώπη και τον ρωτούν για την επίθεση.

Αναλυτικά τι είπε στο Sdna 

  • Μετά την αποχώρησή μας από το γήπεδο φύγαμε ήσυχα και δεν ασχολήθηκε κανείς με τους διαιτητές. Επιβιβαστήκαμε στο ταξί για να πάμε στο ξενοδοχείο. Στο δρόμο, επί της Κηφισίας, μετά το ύψος του «Υγεία» μας πλεύρισαν δύο άτομα σε ένα δίκυκλο και χτυπούσαν με ένα σφυρί το τζάμι του αυτοκινήτου, στην πίσω πόρτα, στην πλευρά που βρισκόταν ο Λαμόνικα. 

  • Χρειάστηκαν 4-5 χτυπήματα με το σφυρί για σκάσει το τζάμι του αυτοκινήτου, το οποίο έσπασε με δύναμη. Τα γυαλιά έπεσαν κατά κύριο λόγο στον Λαμόνικα. Κόπηκε από τα θραύσματα. Οι τύποι μετά εξαφανίστηκαν. Σταματήσαμε μετά από λίγο και φώναξα εγώ την ασφάλεια. Πήγαμε στο «Υγεία» για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Λαμόνικα, δώσαμε καταθέσεις για το συμβάν και το πρωί έφυγαν οι διαιτητές.



  • Δεν συνέβη απολύτως τίποτα, δεν μας ακολούθησε κανείς. Ήταν από τις λίγες φορές, που ειδικά στο δεύτερο μέρος δεν ασχολήθηκε κανείς με τη διαιτησία, ούτε από τη διοίκηση, ούτε από τον κόσμο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ασχολήθηκε κανείς με τη διαιτησία.



  • Ανησύχησα πιο πολύ γιατί το σφυρί έφτασε μέχρι μέσα στο παράθυρο. Θα μπορούσε να χτυπήσει στο πρόσωπο τον Λαμόνικα ή κάποιο γυαλί να τον χτυπήσει πιο άσχημα, να μπει σε κάποιο μάτι. Η ανησυχία ήταν μην τραυματιστεί σοβαρά.



  • Πήρα τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τον Μιχάλη Γεωργαντή, αλλά και τον κύριο Μάνο Παπαδόπουλο. Τους ενημέρωσα για το γεγονός. Ο υπεύθυνος ασφαλείας ενδιαφέρθηκε άμεσα και επικοινώνησε με την Αστυνομία και ενδιαφέρθηκε άμεσα.



  • Μαζί ήμασταν μέχρι να αποχωρήσει από την χώρα. Ήμασταν συνέχεια μαζί. Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο. Αυτός έφυγε λίγο αργότερα από εμένα για να πετάξει για Ιταλία. Έφυγαν με συνοδεία περιπολικών. Ήταν μεμονωμένο περιστατικό.



  • Δεν έχει καμία σχέση ο Παναθηναϊκός με όλα αυτά. Το γεγονός ότι ένας διαιτητής ή κάποιος άλλος διαιτητής ενδεχομένως να στοχοποιείται κατά κάποιο τρόπο δίνει λαβή σε κάποιους θερμοκέφαλους να προβούν σε μεμονωμένες ενέργειες. Γι αυτό όλοι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην δίνουμε λαβή σε κάποιους ανεγκέφαλους να φτάνουν σε αυτό το σημείο. 



  • Ουσιαστικά με αυτό που έγινε τραυματίζεται και η χώρα μας. Με παίρνουν από όλη την Ευρώπη και με ρωτάνε για το περιστατικό. Ρωτούσαν να μάθουν τι έγινε, αλλά και γιατί έγινε. Πιο πολύ ρωτούσαν για την υγεία μας.
Ο ΠΑΟ δεν έχει σχέση με την επίθεση στους διαιτητές... (τηλεφωνήματα για την επίθεση στο Λαμόνικα!!!) Reviewed by THE REFEREES on 10:57 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.