Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Αιρετικός "χτυπάει": Ο χάρτης της Α1 την επόμενη περίοδο!!! (ποιες ομάδες θέλουν, ποιες το σκέφτονται και ποιες μεταβιβάζονται...)

Το Ελληνικό μπάσκετ 2020-21!!! Και υπάρχει και θα είναι εδώ...

Αποδόμηση

>> Διάβασα τους Γκρίζους Λύκους να γράφουν ότι 3 ομάδες δεν θα κατέβουν του χρόνου στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσω να τους αποδομήσω με επιχειρήματα.

Ευλογία ο κορονοϊός

>> Σαφώς και έχει χτυπηθεί, όπως όλα τα αθλήματα. Η έλλειψη βέβαια των χρημάτων που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο (βλέπε έσοδα champions league ) είναι ευλογία και κατάρα μαζί. 

Αναδιοργάνωση

>> Ας μείνουμε στην ευλογία... Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιεστεί να γίνουν αγώνες γιατί δεν έχουν νόημα οι θέσεις κατάταξης. Έτσι θα μπορέσει να έχει το χρόνο να αναδιοργανωθεί πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Πάμε

>> Πάμε να δούμε τις ομάδες:

Παναθηναϊκός

>> Θα είναι εδώ με νέο προπονητή και νέους ξένους παίκτες,  εκτός της έκπληξης από τον Τρακη... Προσθέστε και το όνομα του Πριφτη στους υποψήφιους!!!

ΑΕΚ

>> Ίδιος προπονητής, μικρές αλλαγές στο ροστερ και νέο γήπεδο... Που σ' αυτό έχει επενδύσει πολλά ο Μάκης!!! 


Προμηθέας

>> Ο Λιόλιος λόγω της κατάστασης δεν θα βάλει πολλά. Έχει κάποιο λόγο να το κάνει; Θα περιμένει και ταυτόχρονα θα αναδείξει όλους τους νέους παίκτες από το "Νους", που είναι το μεράκι του . Ξένοι πιο light άλλα και καλός ελληνικός κορμός. Αυτός άλλωστε ήταν ο πρωταρχικός του στόχος!!! 

Περιστέρι

>> Έχει δύναμη ακόμα, πιο μικρό μπάτζετ άλλα σίγουρα μια καλή ομάδα!!!

Λήμνος

>> Εδώ ακούγονται πολλά και δικαιώνονται όσοι έλεγαν ότι η Λήμνος είναι μικρή. Ο Μπουμπουρας συζήτησε πολλά, άλλα εδώ υπάρχουν ερωτηματικά τι θα γίνει!!!

Λαύριο

>> Ο Ψαράκης θα κινηθεί στο ίδιο πλαίσιο: Ίδιος προπονητής και νέοι ταλαντούχοι παίκτες!!!

Ηρακλής

>> Αν λυθούν κάποια οικονομικά μαζί με το Ιβανόφειο θα είναι μια ακόμα ισχυρή μεσαία ομάδα!!!

Λάρισα

>> Το στοίχημα της παραμονής το κέρδισε στα ίσια. Ο Ριζουλης δεν έχει απώλειες από την κρίση. Έμαθε βέβαια και έχοντας βάση θα αλλάξει προπονητή και παίκτες, με μπάτζετ που θα είναι λογικό και σύμφωνα με τα λεφτά της εποχής!!!

Ρέθυμνο

>> Ο Ζομπανακης κάθε φορά φεύγει και κάθε φορά είναι εκεί στηρίζοντας την ομάδα.  Το ίδιο θα κάνει και τώρα!!! 

Ιωνικός

>> Δεν υπάρχει Τσάπας, άλλα υπάρχει νέο γήπεδο και ενδιαφέρον από κάποιους. Ίδωμεν... 

Πανιώνιος

>> Αλλάζει χέρια; Ακούγεται για πολλούς λόγους. Το άνοιγμα γύρω στα 100 χιλιάρικα δεν είναι μεγάλο αλλά αυτές τις εποχές δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Προσθέστε την βαριά φανέλα και σε 1-2 χρόνια τη γηπεδαρα στην Νέα Σμύρνη και βγάλτε αποτέλεσμα. Μήπως οι εξελίξεις τρέξουν πιο γρήγορα από την εξάπλωση του κορονοϊού!!

Ρόδος

>> Υπάρχει σοβαρότητα και ψυχραιμία, παρ' ότι η κρίση στον τουρισμό είναι μεγάλη. Υπάρχουν όμως και 2+3 σοβαροί επιχειρηματίες πίσω από το εγχείρημα. Άρα τα σενάρια είναι 2: Ή για ένα χρόνο θα πάει με μικρότερο μπάτζετ ή θα διεκδικήσει Ευρώπη ώστε να διαφημιστεί το νησί στα πέρατα του κόσμου!!! 

Άρης

>> Ο Αρβανίτης και οι κολλητοί ξέρουν τον τρόπο.  Προσπάθεια διαχείρισης και μείωσης των χρεών. Συσπείρωση και ελπίδα σύντομα για νέο ιδιοκτήτη!!

ΠΑΟΚ

>> Αφού δεν έπεσε και τώρα, ε, δεν θα πέσει ποτέ...  Ούτε με Μέξα.... Νέο συμβούλιο αυτή την φορά, με παλιούς άλλα όχι φθαρμένους παράγοντες... Υπό τις ευλογίες του Ιβάν!!!

Πάμε στην Α2

>> Τώρα ας πάμε στην Α2 ώστε να δούμε τι γίνεται!!!

Μεσολόγγι

>> Ο Χαρίλαος θα ανέβει και ίσως, η έδρα του να είναι στην Πάτρα την πρώτη χρονιά. Γιατί ναι μεν υποσχέθηκε ο δήμαρχος, αλλά λόγω κορονοϊού υπάρχει πάντα η αβεβαιότητα!!!

Ολυμπιακός

>> Και το θέλει ο Μπαρτζωκας και το θέλουν οι φίλαθλοι και οι χορηγοί. Όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε. Θα ανέβει αν γίνουν αγώνες, θα ανέβει κι αν δεν γίνουν!!! 

Συμπέρασμα

>> Έχουμε λοιπόν και λέμε: 16 ομάδες με 2, ίσως, 3 ερωτηματικά. Προσωπικά βλέπω μόνο 1 ομάδα να το σκέφτεται να μην κατέβει.

Γαλατσό

Σύντομα θα σας γράψω πολλά ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία για την κρίση των προέδρων, οικονομικά θέματα αλλά και για τον ΕΣΑΚΕ του φίλου μου του Γαλατσό. 
Ο Αιρετικός "χτυπάει": Ο χάρτης της Α1 την επόμενη περίοδο!!! (ποιες ομάδες θέλουν, ποιες το σκέφτονται και ποιες μεταβιβάζονται...) Reviewed by THE REFEREES on 1:21 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.