Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτοι είναι στον Άρη!!! Θυμήθηκαν τη διαιτησία με τον Κολοσσό 3 ώρες μετά... (πως ήταν η διαιτησία...)

Τα έχουν "χάσει" στον Άρη και αυτό είναι φυσιολογικό για μια ομάδα που οδεύει ολοταχώς στο γκρεμό...
Μετά από 3 ολόκληρες ώρες μίλησαν για τη διαιτησία και θυμήθηκαν τα κριτήρια των αποφάσεων των διαιτητών στην τελευταία περίοδο!!!

Η παρατήρηση των Κορομηλά, Παπαπέτρου, Μπήτη

Η διαιτησία των Κορομηλά, Παπαπέτρου και Μπήτη χαρακτηρίζεται ως εξαιρετική. Μοίρασαν το ...καρπούζι στη μέση, με συνέπεια ο Άρης να είχε πολλές πιθανότητες να πάρει το ματς. Του έδωσαν μάλιστα, γκολ - φάουλ στην πιο κρίσιμη στιγμή. 

Αδίκως φωνάζουν στον Άρη, θέλοντας να μεταφέρουν την ευθύνη της ήττας σε άλλες πλάτες. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να φύγουν με το "διπλό" από τη Ρόδο.


Οι ισχυρισμοί των Αρειανών 

Ότι οι γηπεδούχοι πήγαν πολύ γρήγορα στο bonus των βολών και εκτέλεσαν 20 βολές σε ένα διάστημα, στο οποίο κυνηγούσαν στο σκορ και ότι αδίκως φορτώθηκε με φάουλ ο Κεν Μπράουν.

Στέκονται και στη φάση 7.6’’ πριν το τέλος, όπου ο διαιτητής Μπήτης χρέωσε με αμφισβητούμενο, όπως λένε, φάουλ τον Διαμαντή Σλαφτσάκη πάνω στον Λοβ στην πιο κρίσιμη φάση του αγώνα.
Απίστευτοι είναι στον Άρη!!! Θυμήθηκαν τη διαιτησία με τον Κολοσσό 3 ώρες μετά... (πως ήταν η διαιτησία...) Reviewed by THE REFEREES on 10:44 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.