Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποια είναι η συνεταιριστική τράπεζα που "σιγοντάρει" οικονομικά τον ΠΑΟΚ!!! (ποια η σχέση του προέδρου με τον Αθλητισμό...)

Πολλοί επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης αγνοούσαν την Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία συμφώνησε να ενισχύσει με 350 χιλιάρικα τον ΠΑΟΚ...
Σε βάθος χρόνου, βέβαια και όχι την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε. 

Πρόεδρος της συνεταιριστικής τράπεζας είναι ο Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου, τον οποίο ψήφισαν πρώτο τα περίπου 14.000 μέλη. Ποιος είναι ο Χατζηδημητρίου;


  1. Πρώην βουλευτής με τη ...φανέλα του Ποταμιού
  2. Μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου του Πανσερραϊκού
  3. Νομικός στο επάγγελμα (Εμπορικός Σύλλογος Σερρών -  Ομοσπονδία Επαγγελματικού, Βιοτεχνικού, Εμπορικού Σωματείου Σερρών ( Ο.Ε.Β.Ε.Σ )


Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας  μετονομάστηκε η Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, μετά την ενοποίηση της με την Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας, στις 27 Δεκεμβρίου 2018.

Έδρα της νέας τράπεζας είναι οι Σέρρες και η πλειοψηφία του 11μελους διοικητικού συμβουλίου θα είναι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών με έξι μέλη . 

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της τράπεζας, που "ανδρώθηκε" μέσω απορροφήσεων;


  • Τα χρήματα των καταθετών λαμβάνουν υψηλότερο επιτόκιο από το σύνηθες της τραπεζικής αγοράς
  • Το 89,75% του χαρτοφυλακίου αποτελούν επιχειρηματικά δάνεια.
  • Η κεφαλαιακή επάρκεια και οι ανάγκες καλύφθηκαν αποκλειστικά και από εισφορές των μελών.
  • Υποστηρίζονται η πρωτογενής παραγωγή και οι μικρές τουριστικές μονάδες και  χρηματοδοτούνται μονάδες ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). 
Ποια είναι η συνεταιριστική τράπεζα που "σιγοντάρει" οικονομικά τον ΠΑΟΚ!!! (ποια η σχέση του προέδρου με τον Αθλητισμό...) Reviewed by THE REFEREES on 6:50 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.